Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zam sırası LPG’de

Dolar ve petrol piyasasındaki

Dolar ve petrol piyasasındaki artışların ardından akaryakıt fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. 26 Haziran’dan itibaren LPG fiyatlarında 66 kuruşluk artış bekleniyor.

Haziran ayı boyunca akaryakıt fiyatlarına art arda zam geldi. Yapılan artışların ardından toplamda mazot fiyatı 4 lira 37 kuruş, benzin ise 3 lira 36 kuruş artışa uğradı. Dolar kurundaki artış ve Türk lirasının değer kaybetmesi sebebiyle akaryakıt fiyatlarındaki artışın devam ediyor. Motorin ve benzin zammından sonra Kurban Bayramı’ndan önce LPG’ye de zam geleceği öğrenildi.

LPG’NİN FİYATI 11 LİRAYI GEÇECEK

Otogaz (LPG) fiyatlarının 66 kuruş zamlanacağı belirtildi. LPG’ye gelecek 66 kuruşluk zammın, yakın zamanda akaryakıt istasyonlarına yansıması bekleniyor. Akaryakıt fiyatları her geçen gün vatandaşın cebini yakmaya devam ederken, güncel fiyatı 10 lira 77 kuruş civarında olan LPG’ye gelmesi beklenen zam ile birlikte Bandırma’da LPG’nin litre fiyatı 11 liranın üstüne çıkacak. Bandırma’da güncel olarak kurşunsuz benzinin litresi 24 lira 70 kuruş iken, motorinin litre fiyatı 24 lira 66 kuruş civarında satılıyor. Uzmanlara göre; dolar kurundaki dalgalanmalar ve doların en yüksek halini görmesi akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansımaya devam edecek.

Haber: M. Nur Uysun