Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yücel, “Değişim ateşini yakıyoruz” diyerek aday adaylığını açıkladı

AK Parti Bandırma İlçe

AK Parti Bandırma İlçe Kadın Kolları Başkanı Belediye Meclis Üyesi Oya Yücel, Bandırma Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Yücel, “Değişimin ateşini an itibariyle yakıyoruz.” dedi.

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nin yaklaşmasıyla adaylıklar konuşulmaya başladı. AK Parti Bandırma İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Oya Yücel, AK Parti İlçe Binası’nda düzenlediği basın toplantısı ile seçim sürecinin startını verdi.

Bandırma Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Oya Yücel, “Üstlendiğim sorumluluk ve hizmet aşkıyla Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yeni Türkiye Yüzyılı’nda, Balıkesir’in incisi güzel şehrimiz Bandırmamızın en iyi hizmeti alması için huzurlu, güvenli, daha yeşil olması ve sorunlarının çözülmesi için liyakat sahibi kadrolarla başaracağımıza inanıyorum. Değişimin ateşini an itibariyle yakıyoruz. Tarih yazmaya hazırım. AK Parti Belediye Başkan aday adaylığımı açıklıyorum. Bu göreve talip olan tüm aday adayı arkadaşlarıma çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum.”dedi.

YÜCEL, ÇALIŞMA HAYATINI ANLATTI

AK Parti’nin belediyecilik anlayışının özünde şeffaflık, halka hizmet, değişim, gönüllere dokunma ve tevazu sahibi olmanın öncelikli olduğunu söyleyen Oya Yücel, “Ben Oya Yücel 30 yıldır Bandırmadaki yaşamımın yanı sıra Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, AK Parti çatısı altında İlçe Kadın Kolları Başkanlığını ve Bandırma Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerini yürütüyorum. 2019 Yerel Seçimleri öncesinde 3 dönem Paşakent Mahallesi Muhtarlığı yaptım. Öncesinde de çeşitli bankalarda görev yaptım. Mesleğim Bankacılık ama siyasetle devam ediyorum. Şehrimizin hasret kaldığı yerel yönetim hizmetleri olan sosyal, kültürel ve ekonomik yapısına yönelik deneyim ve tecrübeler edindim.”diye konuştu.

“AK BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI YILLAR İLERLEDİKÇE DAHA YUKARIYA TAŞINDI”

20 yıldır AK Belediyecilik hizmeti alan tüm il ve ilçelerdeki değişimin ve yaşam kalitesinin görüldüğünü aktaran Yücel, “‘Yerel Kalkınma Başlıyor’ sloganıyla 2004’te başlayan AK belediyecilik anlayışı yıllar ilerledikçe daha yukarıya taşındı. ‘’Yeni Şehircilik’’ vizyonuyla altyapı ve ulaşım düzenlemesinden, çevre dostu şehirlere, ‘Engelsiz Şehirlere’ dönüşüm başladı. Her alanda ayrıntılı yatırımlar hayata geçirildi. AK Parti her şehri ‘Marka Şehir’ haline dönüştürmek için ekonomi, kültür başta olmak üzere şehrin kaynaklarını iyi kullanarak kendi katma değerini üretir hale getirdi. Bunun en güzel örneği hepimizin yaşayarak gördüğü Balıkesir Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Yücel Yılmaz, bu başarıyı görmemek mümkün değil. Geldiğimiz noktada Bandırma Belediyesi’nin Sayın Cemal Öztaylan Başkanımızın Bandırma’ya yaptığı hizmetlerle kaldığını görüyoruz. Bankacı bir finansçı olarak rakamları gördüğümde işin ciddiyetini daha iyi anlayan biri olarak bu açıklamayı yapıyorum.”dedi.

“GİRDİĞİM TÜM SEÇİMLERİ KAZANDIM”

Birlik beraberlik içerisinde Bandırma’yı AK Belediye yapacaklarına inancının sonsuz olduğunu belirten Yücel, “Sonuçta siyaset ekip işidir bu AK Parti ruhunda fazlasıyla var. Şehrine âşık bir kadın olarak bu şehirde doğan, bu şehirde doyan, bu şehirde yaşayan genç, yaşlı tüm yaşamını burada geçiren insanımıza sorumluluğum olduğuna inanıyorum. Ben siyasetle birlikte seçimden seçime halkın karşısına çıkan biri değilim, siyasi hayatım öncesinde de halkla iç içeydim, girdiğim tüm seçimleri kazandım, inandığım her süreçte hedefe ulaştım. Ben inanıyorum. Ticaretin ve siyasetin sermayesi insandır. Biz ailemizden böyle gördük iş hayatımızda da siyaset hayatımızda da bunu düstur edindik.”diye konuştu.

Haber: M. Nur Uysun/ Selin Girgin