Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Emniyet Müdürü Demirdaş: “Bandırma’da işimizi layıkıyla yapacağız”

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mesut Demirdaş görevine başladı. Demirdaş, Bandırma’daki trafik sorununa dikkat çekerek bu konuda çalışmalara başlayacağını belirtti.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü emrine atanan Mesut Demirdaş, Bandırma’daki görevine başladı. Güney Marmara Aktif Medya Çalışanları Derneği Başkanı Tufan Dalgıç ve dernek üyelerini makamında ağırlayan Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, Bandırma’daki trafik sorununa dikkat çekti.

“BANDIRMA’DA TARFİK SORUNU ÖN PLANDA”

Mesleki hayatında 30 yılı devirdiğini söyleyen Demirdaş, “Bandırma’da şuana kadar dikkatimi çeken en büyük sorun trafik sorunu oldu. Her şehirde bir trafik sorunu mutlaka var ancak Bandırma’da bu sorun daha ön planda. Trafikte ve toplumda sevgi, saygı içinde hareket etmek en büyük temennimizdir. Cezai işlem uygulamanın çözüm olduğunu düşünmüyorum. Gerekli uyarılar ve uygulamaları elimizden geldiğince arttırarak uygulayacağız. Gerekirse de ceza keseceğiz. Son 4 yıldır Rize’nin Pazar ilçesinde Emniyet Müdürlüğünü yürüttüm. 4 Ağustos 2023 itibariyle de Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki görevime başladım. Bandırma ve bölgemiz için işimizi layıkıyla yapacağız.”dedi.

Haber: N. Canan Zivane