Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yarışmadan madalyalarla dönen kız öğrenciler ödüllendirildi

Bandırma Hafsa Sultan Mesleki

Bandırma Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 20. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Yarışması’ndan madalyalarla döndü.
30 farklı ülkeden 78 farklı kategoride bin 500 yarışmacının ve 70 özel jürinin katılımıyla gerçekleştirilen 20. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Yarışması’ndan, Bandırma Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri madalyalarla döndü. İstanbul Tuzla’da gerçekleştirilen yarışmada; Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alanı 11. Sınıf öğrencisi Tuana Bodur “Kelle Peynirli Tortellini” isimli makarna tabağı ile altın madalya, 12. Sınıf öğrencisi Songül Sansa “Portakal Sos Eşliğinde Cevizli Sarma” isimli tatlı tabağı altın madalya, 12. Sınıf öğrencisi Elanur Demir ise “PanderET” isimli ana yemek tabağı ile gümüş madalya kazandı.
Yarışmadan madalya ile dönen öğrenciler ve öğretmenler için Bandırma Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ödül töreni düzenlendi. Ödülleri takdim eden Bandırma Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, “Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Yeteneklerini konuşturarak gayretli bir çalışma gerçekleştirmişler. Uluslararası bir yarışmada derece alarak hepimizi gururlandırdılar. Böyle bir yarışmada elde etmiş oldukları başarı, mesleki kariyerleri ve gelecekleri açısından çok önemli. Gıda Teknolojisi Öğretmeni Mehmet Şahin, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefleri Rabia Tümerli ve Kadir Dalgıç öğretmenlerimize de gayretli ve başarılı öğrenciler yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Başarılarınız daim olsun.” dedi.
Haber: Selin Girgin