Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaman Egeli Ortaokulu’nda Cumhuriyet coşkusu

Bandırma Yaman Egeli Ortaokulu’nda

Bandırma Yaman Egeli Ortaokulu’nda Cumhuriyet’in 100. yılı kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Bandırma Yaman Egeli Ortaokulu Cumhuriyet’in 100. yılı kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan törende günün anlam ve önemi ile ilgili “Cumhuriyet Nedir” isimli yazıyı 8’inci sınıf öğrencileri Tusem Berra Özer ve Gökdeniz Sait okudu.
29 Ekim Cumhuriyet’in 100. Yılı kapsamında düzenlenen resim, şiir ve atletizm yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Okul Müdürü Mustafa Çetin takdim etti. Şiir yarışmasında 1’inci olan 8-B sınıfı öğrencisi Ecrin Nisa Çetin “100. Yılında Cumhuriyet” isimli şiiri, 7-E sınıfı öğrencisi Su Naz Siber “29 Ekimlerde” ve 8-C sınıfı öğrencisi Berna Şevval Celep “Cumhuriyet’e Övgü” isimli şiiri okudu. 6-A sınıfı öğrencisi Yiğit Efe Engin ve 7-B sınıfı öğrencisi Asrın Deniz Çamlı zeybek gösterisi yaptı. Etkinliğin devamında öğrenciler 29 Ekim Oratoryosu sergilerken, Yaman Egeli Ortaokulu öğretmenleri tarafından “Bir Resim Yap Çocuğum” isimli şiir seslendirildi. Tören, Müzik Öğretmeni Neşe Önbaş’ın koro dinletisi ile son buldu.


 “CUMHURİYET’İN TEMEL DEĞERLERİNİ SONSUZA KADAR YAŞATMAK İÇİN KARARLILIKLA İLERLİYORUZ”
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Komisyon Üyesi Resim Öğretmeni Zümrüt Perçin, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında komisyon üyelerimiz ile birlikte çeşitli etkinlikler düzenledik. Cumhuriyet’i öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte coşku içinde kutluyoruz.  Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına adım adım ilerlerken, büyük bir gurur ve onur içindeyiz. Bu büyük mirası daha da yüceltmek ve gelecek nesillere daha güçlü, daha aydınlık bir Türkiye bırakma sorumluluğunu taşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutlarken, eğitimle aydınlanmış bir geleceğe olan bağlılığımızı vurgulayarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini daha da yüceltmek ve sonsuza kadar yaşatmak için kararlılıkla ilerlemeye devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.” dedi.
Haber: Selin Girgin