Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜNLÜ SUNUCU SELÇUK TEPELİ BANDIRMA’YA GELİYOR

Bandırma Belediyesi’nin bu yıl

Bandırma Belediyesi’nin bu yıl beşinci kez düzenlediği Bandırma Kitap Günleri, 30 Eylül’den beri birçok yazar/aktivist ve oyuncuya ev sahipliği yaptı. Ülkenin seçkin yayınevlerinin yer aldığı stantlarda binlerce kitaba ulaşma imkanı da bulan Bandırmalılar adeta kültür şenliği yaşadı.

Bandırma Kitap Günleri’nin başladığı ilk günden bugüne dek birçok söyleşi/konser ve imza etkinliği düzenlendi. Bandırmalılar, Cumhuriyet Meydanı’nda oluşturulan etkinlik alanında hayranı olduğu yazar ve çizerlere buluştu. Yerli ve yabancı müzik gruplarının verdiği konserle de eğlenceye doyan vatandaşlar etkinliğe tam not verdi.

KAPANIŞ ÜNLÜ SUNUCUYLA

Bandırma Kitap Günleri yarın (7 Ekim) son gününü yaşayacak. Etkinliğin son günü yine dolu dolu geçecek. Ünlü yazarların imza ve söyleşi etkinliğiyle devam edecek olan Kitap Günleri’nin yarınki ünlü konukları arasında gazeteci, sunucu ve ana haber spikeri Selçuk Tepeli yer alıyor. FOX TV Ana Haber Bülteni sunucusu Selçuk Tepeli saat 16.00 ‘da Bandırmalılarla buluşacak, vatandaşların sorularını yanıtlayacak.

Bandırma Kitap Günleri’nin 7 Ekim programı şöyle:

15.00- Av. Dr. Mehmet Ruşen Gültekin ve Av. Fikret İlkiz Söyleşi

16.00- Sunucu Selçuk Tepeli Söyleşi

17.30- Psikolog Gökhan Çınar Söyleşi

19.00- Hande Mehan Konseri

İmza: Fazilet Kırtay, Bilge Karaduman, Can Emre, Oğuz Düzgün

Haber Merkezi