Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üniversitede “Kariyer Hazırlık Kursları” başlıyor

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencilerine 18-22 Aralık 2023 tarihleri arasında sertifikalı “Kariyer Hazırlık Kursları” düzenlenecek.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde 18-22 Aralık 2023 tarihleri arasında sertifikalı “Kariyer Hazırlık Kursları” düzenleneceği duyuruldu. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve NE10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi’nin katkılarıyla yapılacak olan kurslar, Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.
,
KONTENJAN 265 KİŞİ İLE SINIRLI

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 3 ve 4’üncü sınıf öğrencilerini çalışma hayatına hazırlamak amacıyla düzenlenen Kariyer Hazırlık Kursları’nda; “İş Kültürü, Kişisel Gelişim, Kariyer, Verimlilik ve İş Etiği” konularında eğitim verileceği açıklandı. Eğitimci ve Danışman İsmail Orhan Sönmez tarafından verilecek eğitimler 5 gün sürecek ve eğitimler sonunda öğrencilere sertifika verilecek. Kontenjanı 265 kişi ile sınırlı olan kurslar için başvuru linkine Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi resmi sitesinden ulaşılabileceği kaydedildi. /Haber Merkezi