Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uğur’dan “Bandırma Tarım Platformu” çağrısı

11’inci Tarım paneli Bandırma

11’inci Tarım paneli Bandırma Ticaret Borsası’nda gerçekleşti. Bandırma Rotary Kulübü Bandırma Şube Başkanı Burak Uğur, “Bandırma Tarım Platformu” öncülüğünde bölge tarımımızı bir adım öteye götürebiliriz.”dedi.

Bandırma Ticaret Borsası’nda gerçekleşen 11’inci Tarım Paneli’nde konuşan Türkiye Ziraatçılar Derneği Balıkesir İl Başkanı ve Bandırma Rotary Kulübü Başkanı Yüksek Ziraat Mühendisi Burak Uğur, Bandırma Tarım Platformu çağrısında bulundu. Bandırma’nın mevcutta bulunan işlenebilir tarım arazisi, hayvan varlığı, balıkçılığı ve fidancılığıyla bölge ve ülke tarım ekonomisine büyük katkılar sunduğunu belirten Uğur, Bandırma Rotary Kulübü olarak “kendinden önce hizmet” mottosu ile bölgedeki tarıma katkı sunabilmek amacıyla 11 yıldır tarım paneli düzenlediklerini söyledi.

“GELİN ‘BANDIRMA TARIM PLATFORMUNU’ HAYATA GEÇİRELİM”

Bandırma’nın il olma yolunda emin adımlarla ilerlediğinin altını çizen Başkan Uğur, “Bandırma’nın çok kısa bir süre içerisinde il olacağına inancımız sonsuz. Ancak hem il olma başarısını göstermek hem de tarım potansiyelimizi ortaya çıkarabilmek amacıyla bu salonda bulunan tüm tarım profesyonellerine bir çağrı yapıyorum. Gelin hep birlikte Ticaret Borsamız, Ziraat Odamız, Trakya Birlik Yağlı Tohumlar Kooperatifimiz, Tarım Kredi Kooperatifimiz ve bölgede bulunan tüm tarım dinamiklerimizle beraber buyurun gelin ‘Bandırma Tarım Platformunu’ hayata geçirelim.”dedi.

“BÖLGE TARIMIMIZI BİR ADIM ÖTEYE GÖTÜREBİLİRİZ”

Kurulacak Tarım Platformu ile birlikte Bandırma ve çevresindeki tarım sorunlarına yönelmek adına çağrıda bulunan Burak Uğur, “Bu Tarım Platformu ile bölgedeki tarımsal problemleri ortaya çıkartalım, bölgenin tarımsal büyümesine ortak akıl ile öncülük edelim. Umuyorum bu çağrım değerli başkanlarımızdan, değerli yöneticilerimizden yankı bulur ve en kısa zamanda “Bandırma Tarım Platformu” öncülüğünde bölge tarımımızı bir adım öteye götürebiliriz.”diye konuştu.

Haber: Mihriban Nur Uysun