Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turhan Çömez: “Artık iyi insanların iktidarı geliyor”

İYİ Parti’nin Balıkesir Büyükşehir

İYİ Parti’nin Balıkesir Büyükşehir Adayı Turhan Çömez, Bandırma Adayı Orhan Can ile Cumhuriyet Meydanı’nda halkla buluştu.

İYİ Parti Büyükşehir Adayı Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez ve Bandırma Adayı Orhan Can ile birlikte Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda halkla bir araya geldi. Etkinliğe Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, İlçe Başkanı Engin Can, İYİ Partililer ve vatandaşlar katıldı.

Bandırma Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Can, vaatlerini anlattı. Diğer partilerin köhne siyasi anlayışı olduğunu belirten Orhan Can, “Bu zihniyetten tek kurtuluş İYİ Parti’dir. Biz bunu değiştirmek için yola çıktık. Kaynaklarımız hak ve adaletle paylaşılmıyor. Sokaklarda pankart ve afişler kaynıyor. Bandırma’da sadece Dursun Mirza ve Cemal Öztaylan yaşıyormuş gibi her yerde afişleri var.
Siyasetin finansmanı sorgulanmalıdır. Bu kadar afişe harcanan paraya yazık değil mi? Beni başkan olarak seçerseniz kimsenin bir kuruş hakkı yenmeyecek yedirilmeyecek. Yemem, yedirtmem, yedirmeyiz. İşte bu yüzden İYİ Parti ile yola çıktım.”dedi.

CAN, PROJELERİNİ ANLATTI

Bandırma’ya yeni bir yüz kazandırmak istediğini söyleyen Can, “Göreve gelir gelmez yapacağım ilk şey eğitim ile ilgili olacak. En az 5-6 tane son teknoloji akıllı kütüphaneler yapacağız. Sosyal yardımlara ihtiyaç var. Halkımız derin bir ekonomik kriz içinde. Tanzim satış mağazaları ve belediyeye ait kent lokantaları kuracağız. Kirada oturan dar gelirli emeklilerimize “İYİ Belediye Kart” ile yardım vereceğiz. Bu kart ile belediye tesislerinden indirimli olarak yararlanabilecekler. Kadınlara eğitim ve danışma merkezi kurulacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Turhan Çömez olunca, birlikte Bandırma için çalışacağız. Cinçukuru’nda Bandırmasporluların istediği stat için Bandırmaspor Kulübü ile masaya oturacağız. Bandırma’ya depreme dayanıklı akıllı binalar yapacağız. Betonu az yeşili bol bir Bandırma yaratacağız. Belediyenin tüm lüks araçlarını satacağım. Kapım her zaman açık olacak. Oy insanın namusudur. Bana oy verin demiyorum ama oyunuza sahip çıkın.” diye konuştu.

“İYİ KADROLAR İLE BOLLUK GELECEK”

İYİ Partili kadrolar ile Balıkesir’de fark yaratacaklarını vurgulayan Turhan Çömez, “İYİ kadroların yönettiği ülkede bolluk ve bereket gelecek. Kimin eli çalmaya uzanırsa kırmazsam namerdim. Diğerleri çalmaktan çırpmaktan başka bir şey yapmadı. Biz bunu değiştirmeye geliyoruz. Beni Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçerseniz yeşil bir kentte, sosyal donatıları olan bir kentte, ulaşımı rahatlamış bir kentte, toplumsal kalkınmasını tamamlamış bir kentte nasıl yaşanır onu göreceksiniz.
Yaşlısıyla, genciyle, çocuğuyla, kadınıyla, engellesiyle modern bir kentte nasıl huzurlu, müreffeh, rahat yaşanır göreceksiniz.”dedi.

“BANDIRMA’YA ÇOK GÜZEL PROJELER KAZANDIRACAĞIZ”

Bandırma Adayı Orhan Can ile birlikte projeler üreteceklerini söyleyen Çömez, “Orhan Can kardeşim benim yarım asırdır tanıdığım sevdiğim ve güvendiğim bir kardeşimdir. Onunla birlikte Balıkesir’e ve Bandırma’ya çok güzel projeler kazandıracağız. Çok güzel bir kentte yaşayacaksınız. Huzurlu bir kentte yaşayacaksınız. Birlikte kuruşunuzun çalınmadığı bir idare ile yaşayacaksınız. Herkesin dostça, kardeşçe yaşadığı bir kentte yaşayacaksınız. Bütün sorunları kademe kademe çözülmüş, medeni bir kente yaşayacaksınız ve bu kenti hep beraber el birliğiyle yöneteceğiz. Hiçbir zaman tacizanca bir tutum ve ayrımcılık yaşamayacak bu kentte. Balıkesir’in sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların hepsine bir çözümümüz var. Balıkesir’i nasıl yöneteceğimiz ile ilgili anayasa gibi kitap çıkardık. Tüm projelerimize burada yer verdik. Balıkesir ve Bandırma 31 Mart’ta bir karar verecek. Artık hırsızlığa son, yalana, talana ve ranta son diyecek. Artık iyi insanların iktidarı geliyor. İYİ kadrolar geliyor.”diye konuştu.

Haber: Mihriban Nur Uysun