Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tosun,Bandırmalılarla son iftarını yaptı

Bandırma Belediye Başkanı Av.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Malta Parkı ve Yaşam Alanı’nda Bandırmalılarla son iftarını yaparak vedalaştı.

5 yıllık belediye başkanlığı görev süresini tamamlayan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, 31 Mart Yerel Seçimleri’nden önce Malta Parkı ve Yaşam Alanı çalışmalarını tamamladı. Bandırma’ya kazandırdığı yaşam alanında iftar yemeği düzenleyen Başkan Tosun, orucunu vatandaşlarla birlikte açtı. İftar programına; Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Yağar, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, Bandırma Belediye Başkan Adayları, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. İftar öncesi Paşakent Mahalle Muhtarı Nurten Sarıoğlu, Başkan Tosun’a verdiği hizmetler dolayısıyla teşekkür ederek çiçek takdim etti. Programın açılış konuşmasını Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun yaptı.

“TEK AMACIMIZ BANDIRMA’YI EN İYİ NOKTAYA TAŞIMAKTI”

Belediye başkanlığı döneminde yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Tosun, “Benim için güzel bir veda oluyor. 60 ayı acısıyla tatlısıyla, zor ve iyi günleriyle beraber geçirdik. Tek amacımız Bandırma’yı en iyi noktaya taşımak, vatandaşlarımızın en iyi şekilde yaşamasını sağlamaktı. Belediye başkanı olduğumuz kısa sürede pandemi dönemi gibi zor dönemler atlattık. Bu dönemi, Bandırma ailesiyle hiç kimseyi ayrıştırmadan bütün kurumlarımızla birlikte çalışarak atlattık. Kalıcı eserler bırakmak için ekip arkadaşlarımızla çok yoğun şekilde çalıştık. Bizim dönemimizde çok önemli hizmetler yapıldı. Bugün benim için çok önemli ve güzel bir an. Hem görevimi tamamlıyorum, hem de Bandırma ailesi ile kucaklaşarak yıllardır herkesin söz verdiği ama kimsenin yapamadığı Malta Parkı’nı sizlere kazandırmanın sevincini yaşıyorum.” dedi.

“MALTA PARKI, BANDIRMALILARIN NEFES ALABİLECEĞİ ÖNEMLİ ALANLARDAN BİRİ”

Bandırmalılara veda eden Başkan Tosun, “Malta Parkı, 100 dönüm bir alan. Burası artık Bandırma’nın, Bandırmalıların nefes alacağı önemli alanlardan biri. Yıllardır atıl durumdaydı. Benden sonra Bandırma’ya hizmet etmek için gönül vermiş, sahaya çıkmış, Bandırma sevdalısı Belediye Başkan adaylarımızdan hangisi seçilirse, ondan ricam burayı ağaçlandırarak yeşil bir alan kazandırması. Benim dönemimde kaymakamlığımız, sivil toplum kuruluşlarımızla Bandırma’nın yeşil alanlara sahip olması için elimizden gelen çalışmaları yaptık. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde bütün aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ekip arkadaşlarımıza, personellerimize, buraya gelen herkese ve 5 yıl boyunca bana inanarak destek olan hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Sizleri yanlışlıkla üzdüysem, kırdıysam affola. Hepinizi çok seviyorum.” diye konuştu.HABER MERKEZİ