Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOBB’un Bandırmalı kadın ve genç girişimcilerinin icra komitesi üyeleri belirlendi.. İşte o isimler..

Türkiye Odalar ve Borsalar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda, girişimciliğin geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla Türkiye genelinde odalar ve borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten, Türkiye’nin en büyük girişimci ağı TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri tamamlandı.

TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyelerinin Bandırma kontenjanı 19 Ekim 2023 Perşembe günü Bandırma Ticaret Odası’nda 10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşen seçimle belirlendi. Seçimler sonucunda Balıkesir İli Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi olarak 2 kadın girişimci üye ile Balıkesir İli Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi olarak 3 genç girişimci üye belirlendi.

YENİ KADIN ÜYELER BELİRLENDİ

Seçim sonuçlarına göre; Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliklerine Funda Seçil Dedeoğlu ile Melike Çömez, Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliklerine ise Anıl Aydemir, Efecan Akgün ve Burak Okbay seçildi. Seçilen kadın ve genç girişimciler Bandırma’yı temsilen Balıkesir İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu’nun çalışmalarına iştirak edecekler./haber merkezi