Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siemens’e Bandırma’da görkemli açılış

176 yıldır marka ismini

176 yıldır marka ismini sürdüren Siemens’in Bandırma’da açılışı gerçekleştirildi.

Ankastre mutfak tasarımı ve beyaz eşyada teknolojinin geldiği son noktanın adresi Siemens’in açılışı gerçekleştirildi. 176 yıldır marka adını sürdüren Siemens, Bandırma 17 Eylül Mahallesi Atatürk Caddesi’nde açıldı. Açılışa AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Eski dönem Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Siemens Marka Direktörü Hakan Sultar ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Siemens Satış Direktörü Hakan Sultar, “Siemens, insan hayatını kolaylaştıran sürekli inovasyonlarıyla öne çıkmış bir marka. Bu anlamda markamızın Bandırma’da halkımızla buluşuyor olması bizim için çok değerli. Beyaz eşya üreticileri olarak insanların evlerdeki işini kolaylaştırıyoruz ve buna aracı olduğumuz için çok mutluyuz. Örneğin kendini temizleyen bir fırın, insanların ev hayatında 41 gün ilave ediyor. Bu anlamda da markamızın bayrağı 176 yıldır gururla dalgalanıyor. Bugün ulu çınar ağacımız Siemens Bandırma’da çok büyük bir dal veriyor. Bu mağazanın Egecan Çemberci ve Sefa Özmen arkadaşımıza bol kazançlar sağlamasını diliyorum. Bandırma halkı da buradan alacağı eşyalarla ile hayatını kolaylaştıracak. Önümüzdeki günlerde birçok müşterimizin mağazamızdan mutlu alışveriş yapmasını diliyorum.” dedi.

Siemens’in açılmasının bölgeye katma değer sağladığına dikkat çeken Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Bandırma’ya güzel bir mağaza daha kazandırılıyor. Dünyanın önemli markalarından biri Siemens’in açılması katma değer sağlıyor. Ekonomik krizin yoğun olduğu bu dönemde mağazayı açan Egecan ve Sefa’ya çok teşekkür ediyorum. Bandırma ve Balıkesir ekonomisine katma değer sağlayarak onlarca kişiye istihdam gerçekleştirecekler. Öncelikle kendilerine ve Bandırma’ya hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, “Bandırma’ya katma değer sağlayacak önemli bir marka açılıyor. Çemberci ailesine ve Bandırma’ya hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Haber: Selin Girgin/ M. Nur Uysun