Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit Süleyman Bey öğrencileri eserlerini sergiledi

Bandırma Şehit Süleyman Bey

Bandırma Şehit Süleyman Bey İlkokulu öğretmeni Aysun Narin ve öğrencileri, BİGEP (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında, Bandırma Tunç Başaran Kültür Merkezi’nde sergi açılışı gerçekleştirdi.  

Bandırma Şehit Süleyman Bey İlkokulu 3/C sınıfı öğrencileri “Şimdi Sanatla Buluşuyoruz” projesi kapsamında yaptıkları eserleri, Tunç Başaran Kültür Merkezi’nde sergiledi. Proje kapsamında geri dönüşüm ağırlıklı eserler sergileyen öğrenciler, birbirinden farklı eserlerini, sanatseverlerle buluşturdu. 

“HER ESERİN FARKLI HİKAYESİ VAR”

Öğrencilerin yaptığı eserlerde her birinin farklı hikayelerinin olduğuna dikkat çeken Öğretmen Aysun Narin “Her bir eserde öğrencilerimin farklı farklı hikayeleri var. Derste önce eserlerini yaptılar daha sonra sunumunu gerçekleştirdiler. Projelerini geri dönüşüm ağırlıklı ve farklı sanat dalları üzerine yaptılar. Ebru sanatı, akrilik boya sanatı, gölge sanatı atık materyaller ile yapılan laminant parke sanatı, üç boyutlu çalışmalar, renk cümbüşleri, sesin dalgalar halinde yayılımlarının parmak boya çalışmaları ile yeniden geri dönüşüme kazandırılabilir eserler elde ettiler. 

Galata kulesi, Kız kulesi, yapay çevrede çiftlik tasarımı, güneş panelleri gibi her sanata ilişkin bir çalışma gerçekleştirdik. Amacımız, çevreye daha az nasıl zarar verebiliriz bunu göstermekti. Bir yıldır bu sergi için emek veriyorlar. Hepsiyle gurur duyuyorum.” diye konuştu. 

“ŞİMDİ SANATLA BULUŞUYORUZ”

Şehit Süleyman Bey isminden esinlenerek yapılan, “Şimdi Sanatla Buluşuyoruz” sergisinin açılışına Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, okul müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Açılışını Başkan Tosun ve Oda Başkanı Adem Yılmaz’ın gerçekleştirdiği sergiye yoğun ilgi gösterildi. 

Haber: Selin Girgin