Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarı ve Köybaşı’ndan Ahmet Akın’a tam destek

Sarı ve Köybaşı seçim

Sarı ve Köybaşı seçim çalışmaları sürecinde Akın’ı sonuna kadar desteklediklerini belirterek 1 Nisan 2024’te Balıkesir’in sosyal demokratik belediyecilikle tanışacağına işaret etti.
CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’ın, Balıkesir Altın Otel’de düzenlediği basın toplantısında CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı da eşlik etti. CHP’li vekiller Yerel Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Akın’a sonuna kadar destek verdiklerini belirtti.

“MECLİS, CHP’Lİ BAŞKANIN BAŞKANLIĞINDA AÇILACAK”
Ahmet Akın’ın stickerlerının şikâyet edildiğini söyleyen CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, “Hiç kimseyi ötekileştirmeden, özenli bir dil kullanarak, hizmet edenlere teşekkür ederek bu günlere kadar geldik. Ne yazık görüyoruz ki mevcut gücü elinde bulunduranlar Ahmet Akın’ın stickerı bir baksa yapıştırıldı diye İl Başkanlığı’na 3 tane zabıta gönderip tutanak tutturmaya çalışıyorlar. Milli Kuvvetler Caddesi, Diş Hastanesi civarı, Savaştepe Caddesi gibi Balıkesir’de bütün bakslarda, ağaçlarda ve her yerde Yücel Yılmaz’ın posterleri asılı. Demek ki bazı gözler istediği zaman görmüyor. Ne yaparsanız yapın. Korkunun ecele faydası yok. 45 gün sonra, 31 Mart günü yerel seçimler yapıldığında Ahmet Akın, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Büyükşehir’de yerini alacak. Balıkesir artık CHP’li belediyecilikle ve sosyal demokratik belediyecilikle tanışacak.” dedi.
“SÖZÜMÜZ OLSUN! KOLTUKLARI EVLERİNE GÖNDERECEĞİZ”
Mevcut iktidarı eleştiren CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, “Balıkesir’de yeni bir başlangıç, yeni bir hikâye halkımızın, milletimizin 5 yıldır beklediği bir buluşmayı sağlamak için seçimlere doğru ilerliyoruz. 45 gün bir süreç kaldı. İktidardakilerin bugün kamunun, yerel yönetimlerin gücüne karşı bizimde yanımızda halkımızın gücü var. Yaklaşık 1 buçuk aydır sahadayız. Balıkesir, 1 Nisan sabahı halkın kaynağını halka harcamak için, memleketin sorunlarına çözüm üretmek için dertlenen Belediye Başkanıyla tanışacak. Bugüne kadar görmediği hizmeti, değeri yaşatıyor olacağız. Bugünkü iktidar sahipleri ellerindeki rant gücünü kaybetmek istemiyorlar ama karşılarında görmek istemedikleri halk gücü var. Siyasi yaşamı boyunca hiç tartışması olmadan bugüne kadar gelmiş. Üzerinde birçok tartışmaları yaşayan iktidardakiler koltuktan kalkmaktan korkuyorlar. Buradan da sözümüz olsun koltukları onların evine yollayacağız. Bize makamlar değil, hizmet aşkı lazım. Makamlarını da kendi evlerinde onlara hediye edeceğiz.” dedi.
Haber: Selin Girgin