Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sakaryaspor taraftarı Bandırma’ya geliyor

2 Eylül’de oynanacak Bandırmaspor-Sakaryaspor

2 Eylül’de oynanacak Bandırmaspor-Sakaryaspor maçı için Sakaryaspor taraftarına getirilen deplasman yasağına tepkilere neden olmuştu. Bandırmaspor yönetimi, yasağın kaldırıldığını duyurdu.

2 Eylül’de Bandırma’da oynanacak Bandırmaspor-Sakaryaspor karşılaşması için Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Sakaryaspor’a deplasman yasağı getirilmişti. Konuyla ilgili dostluk mesajları vererek alınan kararı kınayan Bandırmaspor Yönetim Kurulu Başkanı Onur Göçmez yasağın kaldırılmasını talep ederek Sakaryaspor taraftarını maça davet etmişti.

İki takımın taraftarlarının tepkisi üzerine Sakaryspor’a getirilen deplasman yasağı kaldırıldı. Konu hakkında açıklama yaparak deplasman yasağının kaldırıldığını duyuran Bandırmaspor yönetimi, “Sakaryaspor taraftarına deplasman yasağı kaldırılmıştır. Başkanımız Sayın Onur Göçmez’in kamuoyu ile paylaştığı “davet mesajı” ve yönetimimizin girişimleri ile değerli Bandırmaspor ve Sakaryaspor taraftarlarının samimi çağrılarının karşılık bulmasını büyük sevinçle karşılıyoruz. Alınan karar dolayısıyla kamu otoritelerimize, milletvekillerimize ve emniyet müdürlüğümüze teşekkür ederiz. Şimdi her iki takım taraftarı olarak bu fırsatı çok iyi değerlendirerek futbol kamuoyuna mesaj verme zamanıdır!” dedi.

“SAKARYASPOR’U ŞEHRİMİZDE AĞIRLAMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYACAĞIZ”

Emniyet ve güvenlik görevlilerine destek vererek yardımcı olmanın taraftarların en büyük görevi olduğuna dikkat çeken Bandırmaspor yönetimi, “Bandırmaspor olarak bize düşen görev her zaman her takıma olduğu gibi misafirperverliğimizi gösterip, Türk futbolunda görmek istemediğimiz şiddetin son bulması için örnek bir tavır sergilemektir. Türk futbolunun 2 büyük ve köklü takımının mücadelesi sadece sahada olmalıdır. Futbol bayramdır! Futbol şölendir! Futbol dostluktur! Değerli Sakaryaspor takımını ve taraftarını şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.”açıklamasında bulundu.

Haber: M. Nur Uysun