Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Renklerin Gölgesi” Bandırma’da engelleri aştı

Tunç Başaran Kültür Merkezi’nde

Tunç Başaran Kültür Merkezi’nde kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Renklerin Gölgesi” sergisi ziyaretçilere açıldı.

Bandırma Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) iş birliğinde kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Renklerin Gölgesi” resim sergisi sanatseverlerle buluştu. Tunç Başaran Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sergide Türkiye Sakatlar Derneği Bandırma Şubesi Genel Sekreteri Battal Yavuz’un 65 eseri sergilendi. Açılışa; Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkanı Yardımcısı Aydın Yağar, Bandırma Kent Konseyi Engelsiz Meclis Başkanı Nail Yurdusev, TSD Bandırma Şube Başkanı Mücahit Aksakallı, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

“KOŞULLAR FARKLI OLSAYDI ÇOK DAHA BAŞKA ŞEYLER YAPABİLİRDİK”

Serginin açılış konuşmasını yapan Türkiye Sakatlar Derneği Bandırma Şubesi Genel Sekreteri Battal Yavuz, “Bandırma Belediyesi’nin katkıları olmasaydı bu sergiyi yapamayacaktık. Koşullar farklı olsaydı, çok daha başka şeyler yapabilirdik. Maalesef ki koşullarımız bu. Eserlerin çerçevelerine kadar biz yaptık. Bandırma Belediyesine ve gelen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ardından Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal ve Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Yağar, TSD-Bandırma Genel Sekreteri Battal Yavuz’a çiçek takdim etti. Haber: Selin Girgin