Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PFDK’dan Bandırmaspor’a ceza

Bandırma’da oynanan Bandırmaspor- Sakaryaspor

Bandırma’da oynanan Bandırmaspor- Sakaryaspor maçı ardından PFDK’ya sevk edilen iki takımın cezaları açıklandı. Bandırmaspor Teknik Direktörü Ersan Parlatan’a 1 maç ceza verildi.

Trendyol 1’inci Lig’in 4’üncü haftasında oynanan Bandırmaspor-Sakaryaspor karşılaşmanın ardından iki kulüp de farklı nedenlerden dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu verilen cezaları açıkladı.

SAKARYASPOR’A 20 BİN LİRA CEZA

Bandırmaspor-Sakaryaspor maçına deplasman yasağı kalkması üzerine gelen Sakaryaspor taraftarının kötü ve çirkin tezahüratları nedeniyle Sakaryaspor’a 20 bin lira para cezası almasına ve Misafir Tribünü A ve B bloktaki taraftarların bir sonraki deplasman maçında elektronik biletlerinin iptal olmasına karar verildi. Hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle PFDK’ya sevk edilen Sakaryaspor futbol şube sorumlusu Semih Çiftçi’ye ise disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza verilmedi.

PARLATAN’A 1 MAÇ CEZA

Bandırmaspor taraftarının uygun olmayan tezahüratları nedeniyle Bandırmaspor kulübüne Eski Kapalı Batı tribünü C Blok’taki taraftarların elektronik biletlerinin engellendiği açıklandı. Bandırmaspor Teknik Direktörü Ersan Parlatan’a ise hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketi gerekçe gösterilerek 1 resmi maçta soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı verildi. Parlatan ayrıca 19 bin 500 lira para cezası da ödeyecek.

Haber: M. Nur Uysun