Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Parla Event Organizasyon Salonu, Bandırma’ya kazandırıldı

Nişan, söz, isteme gibi

Nişan, söz, isteme gibi organizasyonları gerçekleştirmek amacıyla Parla Event Organizasyon Salonu açan Büşra Çalışkan, “İstanbul’dan kendi doğduğum yere hizmet etmek için geldim.” dedi.

Bandırma’da Parla Event Organizasyonun açılışı gerçekleştirildi. Açılışa; Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Belediye Meclis Üyeleri Vedat Demir ile Sami Türkmen ve vatandaşlar katıldı. Açılıştan önce konuşma yapan İşletme Sahibi Büşra Çalışkan, “120 kişilik bir organizasyon salonu açtık. Nişan, söz, isteme, doğum günü gibi özel cemiyetlerinizde her türlü hayalinizi gerçekleştirmek için yanınızdayız. 10 yıldır İstanbul’da yaşıyordum. Kendi doğduğum yere hizmet etmek için Bandırma’ya geldim. Bütün Bandırmalıları en özel günlerinde mutluluklarına ortak olmak için bekliyoruz.” dedi.

“ARTIK HER ŞEY PROFESYONELLEŞİYOR”
Bandırmalıları salona davet eden Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, “Son yıllarda davet organizasyon salonları çok yaygınlaştı. Artık her şey profesyonelleşiyor. İsteme, nişan, söz gibi insanların en mutlu olduğu günler organizasyon salonlarında gerçekleştiriliyor. Büşra’da Bandırma’da en güzel şekilde topluma hizmet etmek ve gelir etmek için güzel bir organizasyon salonu açtı. İş yapan, emek veren tüm çocukları desteklemek gerekiyor. Büşra’ya açtığı salonun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

HABER MERKEZİ