Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Panç: “Sokağın iradesi delegelerimizin de tercihine yansıdı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Olağan Kurultayı’na katılan CHP Balıkesir 28. Dönem Milletvekili Adayı ve eski Bandırma İlçe Başkanı Dr. Selim Panç, “Sokağın iradesi delegelerimizin de tercihine yansıdı ve sandıktan değişim iradesi çıktı.”dedi.
CHP’nin 38’inci Olağan Kurultayı 4-5 Kasım tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi. Kurultaya katılan Dr. Selim Panç, 2 gün süren çekişmeli kurultayı değerlendirdi. CHP’deki kurultay sürecinin demokrasi yarışı şeklinde geçtiğini belirten Panç, “Üyelerimiz ve delegelerimizin olgunluğu ve rekabetin rekabetten öteye gitmemesi, salondan herkesin omuz omuza çıkması ülkemizin siyaset arenasında ihtiyacı olduğu bir anlayıştı. Bunu da kendi içerisinde başaran bir parti olmak, biz Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışırdı.”dedi.
“YENİLENEN KADROLARLA YOL YÜRÜYECEK OLMANIN HEYECANINI YAŞIYORUZ”
CHP’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel’i kutlayan Dr. Panç şunları söyledi: “Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılı’nda onunla ve yenilenen kadrolarla yol yürüyecek olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yoksullaşmanın, adaletsizliğin, kamuculuktan uzaklaşmanın, anti demokratik yöntemlerin ve otoriteleşmenin karşısında daha dik ve dinamik duracağımız; parti içinde de aşağıdan yukarı yapılanmanın; yani il- ilçe örgütlerinin doğrudan Genel Merkez Yönetimine katılacağı bir sürecin başladığı bir dönem başlamış olacak. Mustafa Kemal Atatürk’ün “İki büyük eserimden birisi” dediği asırlık çınarımız, baba ocağımız, kimliğimiz olan partimizin bu yeni döneminde kendi yerelimizden, bölgemizden en aktif ve doğrudan katkıyı Genel Merkezimize vereceğiz. Partimizin ve Cumhuriyet’in kimsesizlerin kimsesi olma misyonuyla bir mücadele edeceğiz. Daha çok çalışacak, hepimiz çalışacak; hakça bölüşmenin yollarını, omuz omuza olmanın tadını ve yeni yollarla sokaklarla adımlarımızın tanışmasının heyecanını yaşayacağız! Değişim diyorsak kendi içimizde attığımız bu adımla ülkeyi saracak; yolun sonunda 22 yıllık bu otoriterleşmenin ve saltanatın karşısında da kazanacak; değiştireceğiz! Öte yandan da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı dönemi boyunca gerek düzgün kişiliği gerekse üslubuyla bu onurlu vazifeyi sürdüren Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na da saygılarımızı sunuyoruz. Özellikle Adalet Yürüyüşü ile açtığı yolla kendisini her saygı ve şükranla anacağız ve tecrübelerinden faydalanacağız. Yolumuz açık olsun. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi!” /Haber Merkezi