Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öztaylan’dan Kent Konseyi ziyareti

AK Partili Aday Cemal

AK Partili Aday Cemal Öztaylan, seçim çalışmaları kapsamında Bandırma Kent Konseyi’ni ziyaret etti.
AK Parti’nin Bandırma adayı Cemal Öztaylan seçim çalışmalarına devam ediyor. Saha çalışmaları kapsamında dernek ziyaretleri gerçekleştiren Öztaylan Bandırma Kent Konseyine konuk oldu. Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat ve Yürütme Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Öztaylan, çalışmalar hakkında sohbet etti. Başkan Polat, Bandırma Kent Konseyi katkılarıyla basılan “17 Eylül Kurtuluş Günü Kutlamaları” kitabını ve Bandırma Son Kurşun Anıtı’nın bulunduğu bölgede yaptıkları çalışmaların raporunu Öztaylan’a takdim etti.

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE DE SÖZ VERİYORUM”
Bandırma’da tarihe sahip çıkmanın son derece önemli olduğunu vurgulayan Öztaylan, “Şehitlikler ve tarihimiz konusunda hassas bir adamım. Şehitlerimiz olmasaydı bugün burada olamazdık. Eski, yeni tüm mezarlıklar önceliğimizdir. Sizlerin de politika haricinde sadece Bandırma’yı gözeterek işler yaptığınızı biliyorum. Bu konuda ben sizin gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Her türlü katkıyı yapmaya, her türlü desteği vermeye de söz veriyorum.” dedi.
BAŞKAN POLAT, BAŞARILAR DİLEDİ
Bandırma Kent Konseyi’nin 2006 yılında Cemal Öztaylan’ın başkanlık döneminde hayata geçirildiğini belirten Başkan Polat, “Kent Konseyleri, kent adına ve belediyelerden destek alarak çalışan bir oluşumdur. Biz de bu kapsamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bandırma’ya katkı sunacak her türlü projede yer alıyoruz. Özellikle şehitlikler konusunda gösterdiğiniz hassasiyetle bizim raporumuzdan faydalanarak projelerinizde değerlendirirsiniz. Size bu çıktığınız yolda başarılar diliyoruz.” diye konuştu.
Haber: Mihriban Nur Uysun