Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öztaylan: “Toplumun sesine kulak vererek ilerliyoruz”

Yerel seçimlerden önce saha

Yerel seçimlerden önce saha çalışması gerçekleştiren AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Mehmet Cemal Öztaylan, vatandaşlarla buluşmasında projelerinden bahsetti.
AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Mehmet Cemal Öztaylan, 31 Mart Yerel Seçimleri’nden önce saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ziyaret programı kapsamında merkez ve kırsal mahalleleri ziyaret eden Öztaylan, Ordu Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan ve üyelerde hazırda bulundu. Esnaflara hayırlı işler dileyerek istek ve sorunları dinleyen Öztaylan, ziyaret programına Doğa ve Aksakal mahallelerinden devam etti. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Öztaylan önceki dönem Bandırma Belediye Başkanı görevi süresince yaptığı çalışmalardan bahsetti. Bandırma için hazırladığı projeleri anlatan Öztaylan, 5 yıl içinde 20 yıllık hizmet vereceğini belirtti.

“TOPLUMUN SESİNE KULAK VEREREK İLERLİYORUZ”
Bandırma için değişime işaret eden Öztaylan, “Güven, değişim ve gerçek belediyecilik anlayışıyla hizmette sınır tanımadan Bandırma için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Toplumun sesine kulak vererek iş birliği ve inançla ilerliyoruz. Siyasette başarıyı, hizmetteki gururu hep birlikte yaşayacağız. Gece gündüz demeden, geçmişten geleceğe Bandırma için birlikte başaracağız.” diye konuştu.
Bandırma’yı güzel projelerin beklediğine dikkat çeken AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan şunları söyledi;
“Bandırma’yı yönetmek için kadromuzla inşallah hazırız ve kararlıyız. Değerli vatandaşlarımıza yoğun ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz Biz büyük bir aileyiz
Haber: Selin Girgin