Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öztaylan: “Gayret bizden, takdiri Allah’tan”

AK Parti Balıkesir Milletvekili

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Gönen ziyaret programının 3’ncü gününde önümüzdeki yerel seçim süreci için ve Gönen’e yapılan hizmetler hakkında görüşmeler sağladı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Gönen ziyaret programının 3’ncü gününde Kadın ve Gençlik Kolları, Vakıf ve Aşevi Ziyareti ve son olarak Karşıyaka Spor Kulübünü ziyaret etti. Gönen programının son gününde Kadın ve Gençlik Kollarıyla Müşterek toplantısı yaptığına dikkat çeken Vekil Öztaylan, “Gönen programının son gününde ilk önce Kadın ve Gençlik Kolları Yürütme Kurullarımızın müşterek toplantısına katılarak başladık. Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim sonuçları analiz ederek, önümüzdeki yerel seçimler sürecindeki politika başlıklarımızı ele aldık. Yapılan incelemeler ve ikili görüşmeler kapsamında başkanlarımıza bilgiler verdik.” diye konuştu.

“GAYRET BİZDEN, TAKDİR ALLAH’TANDIR”

Vakıf üyelerinden Gönen’de yapılan hizmetler hakkında bilgi aldığını kaydeden Vekil Ali Öztaylan, “Kadın ve Gençlik Kolları ziyaretimizin ardından Gönen’imize önemli hizmetleri bulunan Gönen Hayra ve İlme Hizmet Vakfı ve bünyesindeki Aşevini ziyaret ettik. Vakıf üyelerimizden Gönen dahilinde yapılan hizmetler hakkında bilgi aldık. Öğrenci yurdu ve aşevini ziyaret edip incelemelerde bulunduk. Daha sonra programımızı Karşıyaka Spor Kulübü’müzü ziyaret ederek sonlandırdık. Kulüp merkezi civarında bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığımızca yapımı son aşamasına gelen halı saha tesisi hakkındaki son durumu değerlendirdik. Gayret bizden, takdir Allah’tandır. ” dedi.

Haber: Selin Girgin