Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgür Özel: “Dursun Mirza kazanacak, Bandırma kazanacak”

Bandırma’da düzenlenen mitingde halk

Bandırma’da düzenlenen mitingde halk ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Bandırmalılardan Dursun Mirza ve Ahmet Akın için oy istedi. 

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında buluşmalar gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bandırma’da miting düzenledi. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde Genel Başkan Özel’e; CHP Balıkesir Milletvekili Genel Başkan Yardımcı Ensar Aytekin, Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Ankara Milletvekili Umut Akdoğan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Parti Meclisi Üyesi Mehmet Tüm, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, Manyas Adayı Ahmet Duru, Balya Adayı Orhan Gaga, Susurluk Hakan Yıldırım Semizel, Gönen İbrahim Palaz ve Erdek Adayı Burhan Karışık eşlik etti. 

“ARTIK BANDIRMA BU ÖZGÜRLÜĞÜNDEN VAZGEÇEMEZ”

Açılış konuşmasını yaparak Bandırma halkını selamlayan Dursun Mirza, “Bandırma’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Siz istediniz ve Dursun Mirza Bandırma Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi. Genel Başkanımız Özgür Özel’e ve partime çok teşekkür ederim. Sizlerin değerli oylarıyla 5 yıl belediye başkanlığı yaptım. Çok önemli projeler hayata geçirdik. Şimdi de ekibimle bu seçimi kazanmaya ve daha iyi projeler hayata geçirmeye hazırız. Bandırma Cumhuriyet Halk Partisi ile Cumhuriyet’in ve özgürlüğün kenti oldu. Artık Bandırma bu özgürlüğünden vazgeçemez.” diye konuştu. 

“BALIKESİRLİLERİN AKLI İLE ALAY ETMELERİNE İZİN VERMEYECEĞİZ”

Konuşmasında Bandırmalıların desteğini isteyen Büyükşehir Adayı Ahmet Akın, “10 yıl milletvekilliği yaptım. Bir kere bile başınızı öne eğdirecek bir şey yapmadım. 2019’da yarım kalan bir hikâyemiz vardı. 15 yıldır Balıkesir’den görünmeyen Bandırma’yı görünür yapacağız. Sandıklarımıza sahip çıkacağız. Benimle aynı isimde bir aday çıkardılar bu siyasi bir ahlaksızlıktır. Balıkesirlilerin aklı ile alay etmelerine izin vermeyeceğiz. Bunun için ailem dediğim Balıkesir’in evladı olmaktan başka bir derdim yok. O yüzden Kuva-yi Milliye’nin kenti Balıkesir’in oylarına sahip çıkmaya davet ediyorum. Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’e tekrar teşekkür ediyorum. Bir olup, beraber olup memleketimize hizmeti getirelim.” dedi. 

“MİRZA BANDIRMA’DA SİZLERİN OYLARINA TALİP”

Bandırma’da Tolga Tosun’dan Dursun Mirza’ya bir bayrak devir teslimi yapıldığını söyleyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Gerçek bir partilinin üzerinde düşen, seçildiği gün partili gibi davranmak değildir. Aday gösterilmediğinde görevini bırakırken partililik belli olur. Bugün burada olan ve adayımız Dursun Mirza’ya destek veren sevgili Tolga Tosun Başkanıma yürekten teşekkür ediyorum. Emeklilerimizin sıkıntılarını çözeceğiz. Buraya elbette iki belediye başkanına sizden oy istemeye geldim. Erdek’ten ve Balıkesir’in tüm ilçelerinden çok değerli başkanlarım var. Onlar için de oy istiyoruz. Dursun Mirza geçmişte yaptığı hizmetlerle, geleceğe dönük ortaya koyduğu vizyonuyla, enerjisiyle Bandırma’da sizlerin oylarına talip. Hem de geçmişte yapamadığımız işleri yapabilmek için Büyükşehir Belediye Başkanı’nın Ahmet Akın olduğu bir süreçte Bandırma’da destan yazmaya talip. Biraz önce ifade edildi. Balıkesir’in AK Partili Cumhur İttifakı’ndan belediye başkanının artık iyice sinir sistemi bozulmuş. Balıkesir’in esnafını, iş adamlarını tehdit etmiş. Diyor ki, ‘Cuma’ya kadar bana dönmezseniz pazartesi günü sizinle hesaplaşacağım’. Sayın Başkan, bu Bandırma’yı, Balıkesir’i iyi tanı. Bunlar işgal kuvvetlerinin tehditlerine boyun eğmediler. Sen pazartesi hesaplaşacaksın ya bunlar pazar günü senin hesabını görecekler. Dursun Mirza kazanacak, Bandırma kazanacak.” diye konuştu. 

“ÖNÜMÜZDEKİ KURULACAK İLK SANDIKTA BUNUN HESABINI SARACAĞIZ”

Türkiye’de en pahalı sulardan birinin Balıkesir’de satıldığını söyleyen Özgür Özel, “Balıkesir’de de en pahalı su kullanan ilçe Bandırma. Bu hizmetin daha uygun yapılabilmesi için Ahmet Akın’ı sandıklarda savunacağız. Artık Balıkesir’e rantın değil halkın hizmetini yapacak belediyeciler lazım. Balıkesir bir tarım kenti. Çiftçinin desteklemesini ödemiyorlar. Ödenmesi gereken milli gelire göre yüzde 1’lik destekleme 264 milyarken 85 milyar destekleme ödüyorlar. Her yere para bulan çiftçiye ve emekliye para bulamıyor. Çiftçiler, köylüler ve emekli kaybettiklerini bu iktidarın gelmesiyle kaybetti. Bir şey kaybedildiği yerde bulunur. Madem ki sandıkta kaybettik, önümüzdeki kurulacak ilk sandıkta bunun hesabını soracağız. Bandırma bir öğrenci kenti. Tayyip Bey diyor ki ben gelmeden öğrencilere 300 lira veriyorlardı. Öğrenci kredisini şimdi 2 bin lira yaptığını söylüyor. Açtık baktık. Geldiğinde simit 60 kuruşmuş. O zamanki öğrenci kredisiyle 500 simit alınıyormuş. Şimdi simit en ucuz 10 lira. 2 bin liralık öğrenci kredisi alıyor 200 tane simit. Biz öğrencilerimizin bu sorunlarını çözmek için sandıkta gereken cevabı vereceğiz.” dedi. HABER MERKEZİ