Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgür Özel Bandırma’da İYİ Parti pankartına tepki gösterdi

Bandırma’da halk ile bir

Bandırma’da halk ile bir araya gelen Özgür Özel, Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda İYİ Parti tarafından asılan pankarta tepki gösterdi. Özel, “Bir partinin genel başkanı bir meydana gelecek, bir miting yapacak. Sen de gidip ananın evine pankart astırıp protesto yapacaksın. Yazıklar olsun.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, seçim çalışmaları kapsamında Bandırma’da miting düzenledi. Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan miting alanında İYİ Parti tarafından bir binaya asılan pankart dikkat çekti. Özel, pankartta yer alan; “Sayın Özgür Özel, adaylarınıza oyu İYİ Partililerden değil, DEM’lilerden isteyin. İYİ’lerden size oy yok.” yazısına tepki gösterdi. 

2019 yılında İYİ Parti ile yapılan ittifak nedeniyle Ahmet Akın’ın adaylığının geri çekilmesinden bahseden Özel, “Allah biliyor ya 2019’da Ahmet Akın Balıkesir’i alıyordu. İttifak istediler. Ahmet’in boğazı düğümlendi ama partim için her şeyi yapacağını söyledi. Ahmet Akın adaylıktan çekildi. Büyük mücadele verildi. O zaman İsmail Ok ellerimizle verdiğimiz belediyeyi aldı ve AK Parti’nin eline verdi. Sonra da AK Parti’ye geçti. AK Parti de İsmail Ok’un payını vererek milletvekili yaptı. Meral Akşener, Ahmet Akın’ın hakkını savunacağını söyledi. Bu seçim sürecinde Meral Akşener ile görüşmeler gerçekleştirdik. Öyle gittik olmadı böyle gittik olmadı. Balıkesir’de Ahmet Akın’ın hakkını savunacağız diyenler aksine geçmişte AK Parti’de siyaset yapıp muhalifleşen, bizim hepimizin emeğiyle var edilen, televizyon kanallarında ün yapan birisi ile geldi karşımızda aday oldu.” dedi. 

“YAZIKLAR OLSUN”

Turhan Çömez’in yaşadığı binaya asılan pankartı eleştiren Özel, “Biz Manisa’da Yıllarca AK Parti ile çatıştık. Bülent Arınç karşımdaydı ve dönem dönem sert mücadeleler verdik. Hala MHP ile yarışıyoruz. Ancak siyasi bir ahlak vardı. Birimizin mitingi varsa meydanda, öbürümüz pankartlarımızı topluyorduk. Bir partinin genel başkanı bir meydana gelecek, bir miting yapacak. Sen de gidip ananın evine pankart astırıp protesto yapacaksın. Yazıklar olsun. Şimdi bunu annesinin evi dışında astıracak yer bulamaması da hazin bir durum. Bir de düne kadar Cumhuriyet Halk Partisi’ne methiyeler düzen sen, düne kadar ittifak adayı Ahmet Akın olsa elini kaldıracak olan sen, şimdi sarayın söylemlerine, Tayyip Erdoğan’ın sözlerine uyuyorsun. Ben bu ahlaksızlığı gören İYİ Partililerden vallahi de billahi de oy istiyorum. Biz İYİ insanların adaletine güveniyoruz.” diye konuştu.HABER MERKEZİ