Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özaydın Madencilik akaryakıt sektörüne girdi

Cumhuriyetin ve Shell’in 100’üncü

Cumhuriyetin ve Shell’in 100’üncü yılında Özaydın Edincik Shell Akaryakıt’ın açılışı gerçekleştirildi.

Cumhuriyet’in 100. Yılı ve Shell’in 100. Yılı’nda gerçekleştirilen açılışa; Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Tunç, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Yağar, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

1987’de Ankara’da kurularak 36 yıl Türkiye’nin dört bir yanında, 2008’de ise Bandırma’da ve çevresinde birçok büyük projeye imza attıklarını söyleyen Özaydın Madencilik Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan Aslan, “1987’de Ankara’da kurduğumuz Aslanlar İnşaat olarak Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veriyoruz. 2008 yılından itibaren de Bandırma Merkezli Özaydın Madencilik olarak bölgenin dört bir yanında yer aldığımız projelerle Türkiye ekonomisinin gelişmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Yarattığımız istihdam ve katma değerden dolayı büyük gurur duyuyoruz. Bugünden itibaren Shell markamızla bölgemize hizmet vereceğiz. Resmi açılışımızda olmanızdan dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Açılışta dua okunmasının ardından kurdela kesimi gerçekleştirildi. Açılan Shell Akaryakıt İstasyonu’nun oto yıkama, dinlenme alanı ve kafeteryası gezildi. Tezcan Aslan, Bölgede yatırımların devam edeceğini belirtti.

Haber: Selin Girgin