Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oyun Parkı’nın çevresindeki kirlilik tepkilere neden oldu

Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda çocukların

Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda çocukların oyun oynadığı, ailelerin ise keyifli vakit geçirdiği parkın çevresindeki kirlilik tepkiye neden oldu. Park’ın çevresine atılan çöplerin çocuklar için sağlıklı olmadığını belirten vatandaşlar, yetkililerin kısa sürede müdahale etmesini istedi.

Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan oyun parkının çevresindeki kirlilik vatandaşlar tarafından tepkilere neden oldu. Parktaki oyun gruplarının, bankların ve parkın çevresindeki kirlilik parkta vakit geçiren ailelerin ve vatandaşların tepki vermesine neden oldu. Parkın çevresine atılan peçete, sigara izmariti, çekirdek kabukları, yiyecek ambalajlarının çocukların vakitlerini geçirdiği alanlarda olmasını istemeyen aileler, yetkililerin kısa sürede müdahale etmesini istedi.

“ÇOCUĞUMUN KİRLİLİK İÇİNDE OYNAMASINI İSTEMİYORUM”

Parktaki görüntünün hoş olmadığını ve çocukların sağlığı açısından tehlikeli olduğunu söyleyen bir vatandaş, küçük çocuklara örnek bir davranış olmadığına da dikkat çekti. Vatandaş, “Cumhuriyet Meydanı’na ve oyun parkına yakışmayan bir görüntü. Havalar ısındı, çocuklarımız parkta vakit geçirmek istiyor. Yere düşüyorlar, yerdeki çöplere oyun oynarken dokunuyorlar. Ben bir anne olarak çocuğumun kirlilik içinde oynamasını istemiyorum. Çocuklar küçükken eğitilir. Bu görüntü onlara örnek bir davranış değil. Ne görürlerse onu yaparlar. Çevredeki insanları bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum ve yetkililerin kısa sürede müdahale etmesini rica ediyorum.” diye konuştu.

Haber: Selin Girgin