Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Onur, aday adaylık başvurusunu yaptı

Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı

Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, belediye başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yaptı.

31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi CHP’de aday adayları belli olmaya başladı. Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, CHP Bandırma İlçe Örgütü’ne evraklarını teslim ederek aday adaylık sürecini resmi olarak başlattı.

38 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’nde mücadele ettiğini belirten Ozan Onur,”Bandırma’yı çok iyi tanıyorum. Belediyede çalıştığım süre içinde öğrendiklerimi de katarsak daire müdürlüklerinin nasıl çalıştığını, nelere nasıl dokunması gerektiğini, bütçenin nasıl kullanılması gerektiğini ve daha birçok şeyi bu 15 yıllık yerel yönetim deneyimimde fazlasıyla öğrendim. Yapacak çok işimiz gidecek çok yolumuz var.”dedi.

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN BAYRAĞINI BANDIRMA’YA DİKECEĞİZ”

Önceki dönem belediye başkanlarını eleştirmenin doğru olmadığını belirten Onur, “Eleştirmek doğru bir şey değil arkadaşlar. Benim için görev yapmış bütün Belediye Başkanı arkadaşlarım çok değerlidir. Biz eğer bize bu görev verilirse mevcut olan bütün projeleri, kaldığı yerden o günkü gibi devam ettireceğiz. Bu bizim öncelikli görevimizdir. Bunu hep birlikte başaracağız. Çünkü Bandırma kenti her şeyi hak ediyor. Ben eleştirmeye gelmedim. Ben ve ekibim daha iyisini yapmak ve sosyal demokrasinin bayrağını daha da yukarılara taşımak için aday oluyoruz. Mevcut projelerin üzerine koyarak Bandırma’yı daha ileri taşıyacağız. Bu bir bayrak yarışıdır. Partimizin adayı kim olursa olsun Bandırma’ya Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını Bandırma’ya dikeceğiz.”diye konuştu.

Haber: M. Nur Uysun