Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MÜSİAD’dan BANÜ ziyareti

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin düzenlediği “Kampüs Turu” etkinliği, MÜSİAD Bandırma Yönetim Kurulu ve üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin, üniversiteyi ve kampüsü tanıtmak için düzenlediği “Kampüs Turu” etkinliği, MÜSİAD Bandırma Yönetimi ve Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir tarafından karşılanan MÜSİAD Bandırma Yönetim Kurulu ve üyelerine, Yeni Senato Salonu’nda tanıtım filmi izletildi. Ardından kampüs turu gezisi gerçekleştirilerek Prof. Dr. Sabahattin Zaim Kütüphanesi, Denizcilik Fakültesi Laboratuvarları, Öğrenci Yaşam Merkezi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri MYO derslik ve laboratuvarları ile Spor Bilimleri Fakültesi, açık ve kapalı spor alanları ve Stadyum’ un bulunduğu BANÜ Spor Vadisi ziyaret edildi.

BANÜ TAHMİN EDİLEN GELİŞMİŞLİĞİN ÜSTÜNDE

Kampüs turu etkinliği için bulundukları ziyaretten memnun kaldıklarını aktaran Başkan Tolga Tetik, üniversitenin tahmin ettiklerinden daha fazla geliştiğini dile getirerek Bandırma’daki diğer kurum, kuruluş ve vatandaşların üniversiteyi ziyaret etmeleri için tavsiyede bulundu.

TANITIM GEZİSİ HER PERŞEMBE YAPILACAK

Onyedi Eylül Üniversitesi’ni görmek ve gezmek isteyen aday öğrenciler ile vatandaşlar için tanıtım gezisi, her Perşembe günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek. Kampüs tanıtımı için başvurular üniversitenin kurumsal iletişim adresi üzerinden yapılacak.

Haber: Selin Girgin