Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müftü Pehlivan Bandırmalıların Berat Kandili’ni kutladı

Bandırma Müftüsü Dr. Abdulhamid

Bandırma Müftüsü Dr. Abdulhamid Pehlivan, vatandaşların Berat Kandili’ni kutlayarak Ramazan ayına barış, huzur ve güven içinde kavuşmayı temenni etti.
İslam dininde kutsal kabul edilen gecelerden biri olan Berat Kandili’nde Bandırma Müftüsü Dr. Abdulhamid Pehlivan, tüm İslam âleminin kandilini kutladı.
Berat Kandili’nin İslam alemi için önemli bir gün olduğunu vurgulayan Müftü Pehlivan, “‘Bağışlanmak dileyen yok mu, onu bağışlayayım! Rızık isteyen yok mu, ona rızık vereyim! Belâya duçar olan yok mu, ona afiyet vereyim!’ Cenab-ı Hakk’ın izniyle 24 Şubat 2024 Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece idrak edeceğimiz Berat Kandili’nde, Hz. Peygamber Efendimizin yukarıdaki hadis-i şerifinde buyurduğu üzere müjdeleniyoruz.” dedi.
“BİRBİRİMİZİN BERATINA YARDIMCI OLMAYI NİYAZ EDİYORUM”
Berat Kandili’ne ulaşmanın sevinç, huzur ve mutluluğunu bir kez daha yaşadığını belirten Pehlivan, “Bizler Rabbimize şükürler olsun ki, Berat Kandili’ne ulaşmanın sevinç, huzur ve mutluluğunu bir kez daha yaşayabileceğiz. Bu duygularla Aziz milletimizin, yurt dışındaki soydaş ve dindaşlarımızın ve tüm İslâm âleminin ‘af, arınma ve kurtuluş gecesi’ olan Berat Kandili’ni tebrik ediyorum. Berat Kandili vesilesiyle kurtuluşumuza mani olan her türlü engeli bertaraf ederek birbirimizin beratına yardımcı olmayı, Gazze ve Filistin başta olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarında akan kan ve gözyaşının bir an önce dinmesini, Ramazan-ı şerife barış, huzur ve güven içinde kavuşmayı Rabbu’l- Âlemîn’den niyaz ediyorum.” diye konuştu.
Haber: Levent Karaçay