Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Motosiklet tutkunları Susurluk’ta buluşacak

Balıkesir Motosiklet Kulübünün düzenlediği

Balıkesir Motosiklet Kulübünün düzenlediği bu yıl 11’ncisi gerçekleştirilen Balıkesir Motosiklet Festivali, Türkiye’nin dört bir yanından motosiklet tutkunlarını Susurluk’ta bir araya getirecek.

Türkiye’nin dört bir yanından motosiklet tutkunlarını bir araya getiren 11’nci Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali, 03-06 Ağustos tarihleri arasında onbinlerce motorcunun katılımıyla gerçekleştirilecek. Balıkesir Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenen Balıkesir Motofest, Susurluk Çaylak Mesire Alanı’nda yapılacak. Türkiye’de en çok katılım oranına sahip motosiklet festivalinde özel etkinlikler, ödüllü yarışmalar her yaş ve deneyim seviyesine sahip motosiklet tutkunlarıyla buluşturulacak.

Her yıl motosiklet sevenlerin yoğun ilgi gösterdiği Motofest’te, motosiklet sergileri, akrobasi gösterileri, motosiklet yarışmaları ve çeşitli atölye çalışmaları yapılmasının yanı sıra, katılmak isteyenler için kamp yapma ve konaklama imkânları da sağlanacak. Festival süresince konserler, parti ve çeşitli sosyal etkinlikler devam edecek.

Haber: Selin Girgin