Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Motorin, Bandırma’da 36 lirayı aşabilir

Motorine 1 lira 45

Motorine 1 lira 45 kuruşluk bir zam daha bekleniyor. Beklenen zammın gelmesi halinde Bandırma’da motorinin 36 lira 13 kuruşu bulacağı belirtildi.

Akaryakıt üzerinden alınan ÖTV oranının yeniden belirlenmesi üzerine motorine 1 lira 55 kuruş daha zam yapılmıştı. Akaryakıt grubunda ardı arkası kesilmeyen zamlardan birinin daha motorine geleceği iddia edildi.

Dolar ve brent petrol kurundaki dalgalanmaların ardından sürekli fiyatı artan motorine 1 lira 45 kuruşluk zam beklendiği belirtildi. Alınan bilgiye göre motorinin litre fiyatı yakın zamanda 1 lira 45 kuruş daha zamlanacak. Yapılacak olan zammın yakın zamanda akaryakıt istasyonlarına yansıması bekleniyor. Uzmanlar KDV ve ÖTV oranlarında yapılan zamların ardından benzin, motorin ve tüm akaryakıt grubundaki fiyatlarda artışların devam edeceğini aktardı.

MOTORİN 34 LİRA 68 KURUŞU BULACAK

Bandırma’da gelen zamların ardından motorinin güncel litre fiyatı 34 lira 68 kuruş iken zamlardan sonra bu fiyatın 36 lirayı aşması bekleniyor. Zammın gelmesi halinde Bandırma’da motorinin litre fiyatı 36 lira 13 kuruşu bulacak. Kurşunsuz benzinin litresi 34 lira 78 kuruş iken, LPG’nin güncel litre fiyatı ise 13 lira 90 kuruş civarında satılıyor. Piyasadaki dalgalanma sebebiyle araç kullanmanın lüks hale geldiğini belirten vatandaşlar durundan şikâyetçi.

Haber: M. Nur Uysun