Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mirza:”Çocuklarımız için yatırımlar devam edecek”

23 Nisan Ulusal Egemenlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte, çocukların yaptıkları bando gösterisi, yöresel danslar, halk oyunları büyük beğeni topladı.
Bandırma Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında “Balıkesir Büyükşehir Belediye Konservatuarı Barış Manço Şarkıları Konseri” etkinliği düzenledi. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe; Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Belediye Başkan Yardımcıları Cemal Adıgüzel ve Niyazi Yeloğlu, Belediye meclis üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

“DÜNYANIN TÜM ÇOCUKLARI ÇOK MUTLU OLSUN”

Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmayı Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza yaptı. Tüm dünya çocuklarının bayramını kutlayan Mirza, “Seçimlerde, halk iradesi tecelli etti. Bandırmalılar sandığa gitti ve oylarını kullandı. Beni ikinci kez başkan yaptığınız ve oylarınızla yeniden göreve seçtiğiniz için sizlere minnettarım. Nerede kalmıştık diyerek yola çıktık ve devam ediyoruz. Bandırma’nın sorunları her geçen gün birer birer azalacak. Kolay değil ama üstesinden hep beraber geleceğiz. Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM)’nin 104’üncü yılında ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bütün dünyanın, ülkemizin, Bandırma’nın çocukları çok ama çok mutlu olsun. Çocuklarımız için yatırımlarımız devam edecek. Hepinizin bayramını kutluyorum.” diye konuştu.

23 Nisan kutlamaları, TED Bandırma Koleji öğrencilerinin sergiledikleri Bando gösterisi ile başladı. Ardından yöresel danslar, halk oyunları, modern danslar ve davul-ritim gösterisi yapıldı. Çocuklar için animasyon gösterisi ve yüz boyama etkinliği gerçekleştirildi. Çocuklara etkinlik boyunca, Bandırma Belediyesi tarafından sürpriz hediyeler dağıtılarak bayramları kutlandı.HABER MERKEZİ