Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minik eller iş atölyesinde

Bandırma Belediyesi ve BenMaker

Bandırma Belediyesi ve BenMaker iş birliğinde çocuklara ücretsiz robotik kodlama ve ahşap beceri dersleri veren Maker Karavanı Bandırmalı çocuklarla buluşturuldu.

Bandırma Belediyesi ve BenMarker iş birliğinde çocuklara ücretsiz robotik kodlama ve ahşap beceri dersleri veren Maker Karavanı Bandırma’ya getirildi. Çocukların zihinsel koordinasyonlarını geliştirmeyi ve hayal güçlerini üretime dönüştürme becerilerine katkı sağlamayı amaçlayan BenMaker’ın Maker Karavanı 24-27 Temmuz tarihleri arasında Cumhuriyet Meydanı’nda duracak.

“ÇOCUKLARI HER ALANDA DESTEKLEMEK İÇİN VARIZ”

Çocukların beceri ve düşsel yeteneklerini geliştirmesi için her konuda desteklediğini söyleyen Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Yaz tatilinde çocukların eğlenirken öğrenmelerini sağlayarak, kaliteli zaman geçirmeleri adına Maker Karavan’da gerçekleştirilen Beceri Atölyesi’nde buluştuk. Eğlenceli bir kent hayatıyla çocuklarımızın yüzünü gülümsetmek, hayal gücünü canlandırmak ve becerilerini ortaya çıkararak onları her alanda desteklemek için varız.” dedi. Daha sonra Başkan Tosun tarafından etkinliğe katılan çocuklara hediye dağıtıldı.

KARAVAN EDİNCİK VE AKSAKAL’A DA GİDECEK

6-14 yaş arası çocukların faydalanabileceği BenMaker’ın Maker Karavanı, 24-27 Temmuz tarihleri arasında Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda, 28 Temmuz Edincik Meydanı’nda ve 29 Temmuz’da Aksakal Meydanı’nda çocuklarla buluşacak. Edincik’te katılmak isteyen çocuklar için kayıtlar, Edincik Zabıta Merkezi’nde, Aksakal’da ise kayıtlar Aksakal Belediye Hizmet Birimi’nden yapılacağı bilgisi kaydedildi. Çocukların hayal gücünü ortaya koyabilecekleri bu etkinlik kapsamında, katılan öğrencilere katılım belgesi verileceği aktarıldı.

Haber: Selin Girgin