Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli yüzücü Güvercin, Bandırma’yı gururlandırdı

Bandırmalı Milli Yüzücü İnanç

Bandırmalı Milli Yüzücü İnanç Güvercin, Bulgaristan’da düzenlenen şampiyonada 3’üncü oldu. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, genç sporcu Güvercin’i tebrik etti.

Bandırmalı Milli Yüzücü İnanç Güvercin başarılarına bir yenisini daha ekledi. Güvercin, Bulgaristan’ın Burgaz kentinde düzenlenen 11’inci Yüzme Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etti. Yarışmada kıran kırana mücadele eden Milli Sporcu, 5 metre Serbest kategorisinde 27.84 saniyelik derece yaparak 3’üncü olmaya hak kazandı.

Madalyası ile birlikte Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaret etti. Milli sporcuya Antrenörü Aytaç İlban eşlik etti. Genç sporcuyu başarısı dolayısıyla tebrik eden Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza “Sporcumuzu ve onun saygıdeğer antrenörü Aytaç İlban’ı gönülden tebrik ediyoruz. İnanıyoruz ki, İnanç Güvercin ilerleyen süreçte daha birçok milli yarışmada ve başarıda ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek adından sıkça söz ettirecektir. Türk sporunda yetenekli genç sporcuların gösterdiği başarılar, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. İnanç Güvercin’in bu başarısı, genç sporculardan aldığımız güçlü motivasyonu bir kez daha perçinliyor.” diye konuştu.

HABER MERKEZİ