Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’de hedef Bandırma Belediyesi

MHP Bandırma İlçe Başkanlığı’nın

MHP Bandırma İlçe Başkanlığı’nın 14’üncü Olağan Genel Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede güven tazeleyen MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, 2024 seçimlerinde hedefin Bandırma Belediyesi olduğunu söyledi.

MHP Bandırma İlçe Başkanlığı 2024te yapılacak yerel seçim hazırlıklarına başladı. MHP Bandırma İlçe Başkanlığı’nın 14’üncü Olağan Genel Kongresi gerçekleştirildi. Kongreye MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Çalışkan, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, oda başkanları ve MHP üyeleri katıldı.

“CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”

İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel üstlendi. MHP Bandırma İlçe Başkanlığı’nın 2020-2023 yılları arası mali ve faaliyet raporları okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Konuşmasında 2024 seçimlerindeki hedeflerine değinen MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, “31 Mart 2024’de yapılacak olan Mahalli Seçimlerde İlçe Teşkilatımızın hedefi olarak belirlediğimiz ve 2020’deki kongremizde ilan ettiğimiz gibi yerel seçimlerde çıkaracağımız adayla 3 hilalli şanlı bayrağımızı inşaallah Bandırma Belediye binasına asmak ülkümüz olacaktır. Bu hedefe varmak için çalışmalarımıza devam edecek kırsal ve mahalle gezilerimizde bu ideali hayata geçirmek için canla başla çalışacağız.” dedi.

“BANDIRMA BELEDIYESINE MHP MÜHRÜNÜ BASACAĞIZ”

CHP’li Bandırma Belediyesi’nin 3 dönemdir yaptığı uygulamalarla değil yapamadığı işlerle gündeme geldiğini belirten Başkan Bozkurt, “Kamuoyuna yansıdığı ve duyulduğu kadarıyla Belediyeye ait bazı kurumlarda yaşanan skandallar, Çocuk kreşlerindeki vurdum duymazlık neticesinde servislerde unutulan ve ölümden dönen yavrularımızın hali, yeşil alanı koruyacağım diye halkımıza vaatlerde bulunup ticari ilişkileri ön plana çıkararak ağaç katliamına kılıf uydurmak ve en son Malta deresi skandalıyla ortaya çıkan beceriksizlik, CHP’li Bandırma belediyesinin alışılagelmiş uygulamalarının bir neticesi olduğu gerçeğini bize göstermektedir. Önümüzdeki yerel seçimlerde MHP olarak bizler bu kötü gidişata dur diyecek ve Bandırma Belediyesine Milliyetçi Hareket Partimizin mührünü basacağız.” diye konuştu. Tek liste gidilen seçimde MHP Bandırma İlçe Başkanı ve yönetimi yeniden seçilerek güven tazeledi.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

Osman Demirli, Sinan Gündoğdu, Şükrü Saribaş, Ertuğrul Türkmen, Özhan Batur, Erhan Yılmaz Dizman, Tuncay Ünlüer, Ayhan Kukudaş, Özlem Adviye Yumuş, Hüseyin Meto, Kamil Çağlar, Osman Çokgül, Yavuz Selim Boyraz, Tamer Deniz, Ali Karaarslan, Nihat Çakır, Şakir Çınar, Yakup Şenol Karasu

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

Şemsettin Menkiş, Gürkan Apaydın, Şevval Lütfiye Uysal, Yılmaz Özbilgi, İsmail Hakkı Bildik, İhsan Köse, Muharrem Mangır, Emin Vurgun, Şenol Can, Ergün Yıldırım, Murat Yavaş, Nazmi Bulut, İsmail Aldemir, OrhanAydın, Dilek Mert Çetiner, Ufuk Salih Cındıl, Necati Önler, Hakan Akkoyun

Haber: M. Nur Uysun