Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP Bandırma, bölge toplantısında yerini aldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt ve İlçe Yönetimi MHP Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı’na katıldı.

MHP Bandırma İlçe Başkanlığı 2024 seçim hazırlıklarına devam ediyor. MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt ve İlçe Yönetimi, Bursa’da düzenlenen “MHP 2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu” temalı Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı’na katıldı.

Toplantıda 2024 Yerel Seçimleri bölgesel olarak değerlendirildi. MHP’nin bölge genelinde seçimlerde üstleneceği görev ve sorumlulukların tartışıldığı toplantı Bursa Çelik Palas Otel’de gerçekleşti. Toplantıya; Bursa Milletvekili MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, MHP Afyonkarahisar, Eskişehir, Kütahya Milletvekilleri, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kütahya, Yalova, Eskişehir ve Afyonkarahisar İl Başkanları ve İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Bölgedeki MHP’li Belediye Başkanları Meclis Üyeleri, KAÇEP Başkanları ve teşkilat üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanları ve yönetimleri katıldı

Haber: İhlas Haber Ajansı (İHA)