Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meclis toplantısında Türkiye LGS 1’incisine hediye

Bandırma Belediyesi Meclisi ağustos

Bandırma Belediyesi Meclisi ağustos ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Mecliste LGS’de 1’inci olan öğrenciye ödül verildi.

Bandırma Belediye Meclisi’nin ağustos ayı toplantısı Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un başkanlığında gerçekleştirildi.

2023 Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye 1’incisi olan Öykü Yaren Delibalta’ya hediye takdim edildi. Başkan Tosun, “LGS’de Türkiye birincisi olarak hepimizi gururlandıran Bandırmalı evladımız Öykü Yaren Delibalta’yı tebrik ediyorum. “dedi. EYT nedeniyle emekli olarak Bandırma Belediyesi’ndeki görevinden ayrılan 32 belediye çalışanına plaketleri takdim edildi. Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, verdikleri hizmetlerden dolayı çalışanlara teşekkür etti.

12 MADDE GÜNDEME GELDİ

Toplantı 3 gündem maddesine ek 9 madde olmak üzere toplan 12 madde ile başladı. Belediye Başkanı Tolga Tosun, haziran ve temmuz ayları faaliyet raporunu meclise sundu. 600 Evler Mahallesi, 1650 Ada da İmar Planı değişikliği yapılması talebi hakkındaki İmar ve Şehircilik yazısı oy birliğiyle İmar Komisyonu’na havale edildi. Çakıl Mahallesi muhtelif parseller üzerinde “Enerji Üretim Alanı” amaçlı İmar Planı değişikliği yapılması talebi hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yazısı okunarak oy birliğiyle Fen İşleri ve Trafik Zabıta Müdürlüğü’ne sevk edildi.

Haber: M. Nur Uysun / Selin Girgin