Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mahalleli anlattı başkan dinledi

Bandırma Belediye Başkanı Av.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun düzenlediği “Mahalle Buluşmaları”na 17 Eylül Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek start verdi. Başkan Tosun vatandaşların sorunlarını dinledi.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Senin şehrin, senin mahallen” sloganıyla 18 mahallede halk toplantıları gerçekleştireceğini duyurmuştu. Mahalle buluşmalarının ilki 17 Eylül Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’ndeki yeşil alanda gerçekleşti.

 Buluşma alanına Bandırma Belediyesi İstihdam Ofisi ve Çağrı Merkezi masaları kuruldu. Buluşmaya Bandırma Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Yağar ve İsmail Ay, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve 17 Eylül Mahallesi Muhtarı İrfan Acar, CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak ve vatandaşlar katıldı. 17 Eylül Mahallesi’nde kaldırım ve asfalt işlemleri yapılması gerektiğine dikkat çeken 17 Eylül Mahalle Muhtarı İrfan Acar, Başkan Tosun’a mahallelilerin isteklerini iletti.

“BANDIRMA’NIN SORUNLARININ FARKINDAYIZ”

Bandırmalılar ile bir araya gelerek görev döneminde yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Tolga Tosun, 17 Eylül Mahallesi’nin Bandırma’nın en yoğun nüfuslu mahallelerinden biri olduğunu söyledi. Bandırma’nın en büyük güncel sorunlarından birinin asfalt ve kaldırım sorunu olduğunu ve bu sorunu çözmek için çalıştıklarını belirten Başkan Tosun, “Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BASKİ’nin altyapı çalışmalarının ardından üst yapı belediyemizin sorumluluğunda. Bu yüzden farklı sıkıntılar ortaya çıkıyor. Bu sorunları giderebilmek için asfalt plenti tesisi açtık. Bandırma’nın sorunlarının farkındayız ve bunun için çalışıyoruz. Düzenlediğimiz bu buluşmalar ile birlikte sizlerin sorunlarını çözüp ortak akılla Bandırma’nın ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız.” dedi. Başkan Tosun, Malta Deresi projesinin açılışını seçimlerden önce yapmayı planladıklarını söyledi.

MAHALLELİLER SORUNLARI ANLATTI

Başkan Tosun, vatandaşların sorunlarını dinleyerek sorularını yanıtladı. Bandırma’da 17 Eylül Mahallesi’nin sorunlarını dile getiren mahalleliler sokak hayvanlarının barınma sorunu, yol ve asfalt sorunları, otopark sorunu ve metruk/ıssız alanlarda madde bağımlıları ve sarhoşların çevreye verdiği rahatsızlığı aktardı. Vatandaşların sorun, şikayet ve isteklerini tek tek not alan Başkan Tosun, sorunlar ile hem kendisinin hem de birim müdürlerinin sorunlar ile ilgileneceklerini belirtti. Buluşma sonunda vatandaşlara mahalleleri ile ilgili şikayet, istek ve dileklerini yazmaları için bloknotlar dağıtıldı. 1 Eylül’de başlayan Mahalle Buluşmaları, 14 Ekim’de Ayyıldız Mahallesi’nde yapılacak buluşma ile son bulacak.

Haber: M. Nur Uysun