Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kıyafet fiyatları pazarda da el yakıyor

Yüksek fiyatlar nedeniyle ilgi

Yüksek fiyatlar nedeniyle ilgi odağı olan pazarda da kıyafet fiyatları arttı. Tezgâhlarda yer alan 250-300 liralık kıyafetler dikkat çekti.
Mağazalardaki giyim ürünlerinin fiyatları oldukça pahalandı. Vatandaşlar yüksek fiyatlar nedeniyle semt pazarlarına kıyafet alışverişine çıkıyor. Ancak pazardaki kıyafet fiyatları da el yakıyor.
Kış ayları gelirken vatandaşlar bütçelerine uygun alışveriş yapabilecekleri Bandırma Pazartesi Pazarı’na yönelmeye başladı. Pazarlarda bile kıyafetlerin pahalı olduğunu belirten vatandaşlar mağazaya kıyasla daha uygun olduğu için pazardan alışveriş yapmaya başladı. Pazardaki kıyafet fiyatları ise 50 liradan 350-400 liraya kadar ulaşıyor. Bandırma Pazartesi Pazarı’nda ise 200, 250, 300 liralık etiketler dikkat çekiyor.
“50-60 PARÇA KIYAFET ZOR SATAR OLDUK”
Eski satışlara ulaşamadıklarını söyleyen Pazar Esnafı Mehmet Akar, “Artık vatandaş pazardan da alışveriş yapamaz oldu. Yine de uygun fiyatlı alternatif sunduğumuz için satış yapabiliyoruz. Artık günde 50-60 parça kıyafet zor satar olduk. Bizim de buraya ürünleri getirmek için harcadığımız giderler, mazot paramız var. Tezgâhımızı sürekli tamir ettirmek zorunda kalıyoruz. Giderlerimi karşılayamıyorum kimi zaman. Enflasyonun düşürülmesi lazım çok acil.” dedi.

Haber: M. Nur Uysun