Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kırık taşa takılan vatandaş yerden kanlar içinde kalktı

Bandırma Cumhuriyet Meydanı Öztaylan

Bandırma Cumhuriyet Meydanı Öztaylan Süt Evi’nin önündeki kırık taşlara takılarak yere düşen vatandaşlar yetkililere seslendi.

Bandırma Cumhuriyet Meydanı Öztaylan Sütevi’nin önündeki kırık taşlara takılarak sürekli düşme tehlikesi yaşayan vatandaşlar tepki gösterdi. Kısa süre içinde kafenin önündeki kırık taşların düzeltilmesini isteyerek, meydandaki kırık taşların onarılmasını istediler. Geçtiğimiz pazartesi günü Öztaylan Sütevi’nin önündeki kırık parkeye takılarak yaşlı bir kadının yere düştüğüne şahit olan vatandaşlar, yaşlı kadının yerden kanlar içinde kalktığını ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldüğüne dikkat çekti.

“SAĞLIK EKİPLERİ TARAFINDAN HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ”

Cumhuriyet Meydanı’ndaki çoğu parkenin kırık olduğunu iddia eden bir vatandaş, “Pazartesi günü yaşlı bir teyze kafenin önünden geçerken kırık parkeyi fark etmedi ve takılarak yere düştü. Çevredekilerin yardımıyla yerden kaldırıldı. Kadını kaldırdıklarında gözündeki gözlük camının kırılarak yüzünü çizdiğini ve yüzünün kanlar içinde olduğunu gördük. Yakınlarına ulaşmak istedik ama çocukları burada yokmuş bizde kardeşine ulaştık. Daha sonra olayın şokuyla neye uğradığını şaşıran kadın 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Sevgi yolu, cumhuriyet meydanı gibi kalabalık yerlerde böyle kırık taş ve çukurların olması hiç hoş değil. Teyzeye içimiz acıdı. Yetkililerin bu duruma müdahale ederek kırık taş ve çukurları onarması gerek.” dedi.

Haber:Selin Girgin