Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KEV’den Bandırmalı öğrencilere “Robotik Kodlama Atölyesi”

Bandırma Şehit Pilot Üst

Bandırma Şehit Pilot Üst Üstteğmen Cemil Kaya Ortaokulu’nda “Robotik Kodlama Atölyesi”nin açılışı gerçekleştirildi.
Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı (KEV) tarafından Bandırma Şehit Pilot Üst Üstteğmen Cemil Kaya Ortaokulu’na kazandırılan Robotik Kodlama Atölyesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa; Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı(KEV) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Demiralay, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


Açılış konuşmasını gerçekleştiren Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Demiralay, “Çocuklarımızın eğitimini çok önemsiyoruz. Onların en iyi şekilde daha üst sınıflarda ve okullarda okumaları ve bilgi sahibi olmalarını istiyoruz. Bandırma Kültür Eğitim Vakfı’nın 2023 yılında Bandırma’nın eğitimine, kültürüne, doğa ve amatör sporlarına 1 milyon 488 bin lira katkısı var. Bu katkının 734 bin lirası burs verme sürecinde gerçekleşiyor. Bandırma ve çevre ilçe doğumlu İlköğretim, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine burs veriyoruz. Diğer kültürel faaliyetlerimiz için de bu yıl yaptığımız harcama 754 bin kadar. Toplamda bir buçuk milyon liraya yakın Bandırma’nın eğitimine, kültürüne verdiğimiz bir destek söz konusu. Bunu görev olarak kabul ediyor ve hizmet vermekten mutlu oluyoruz.” dedi.
Programın devamında Bandırma Şehit Pilot Üst Üstteğmen Cemil Kaya Ortaokulu Sınıf Öğretmeni Öykü Selvi, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan’a Robotik Kodlama Atölyesi’ndeki robotları tanıttı.
Haber: Selin Girgin