Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kazanan kadın girişimciye 20 bin lira ödül

Bandırma Ticaret Odası Kadın

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında “Bandırma’nın 100 Kadın Girişimci Projesi”ne imza attı. Proje kapsamında kadın girişimcilere eğitimler verilecek.
Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi işbirliğiyle “Bandırma’nın 100 Kadın Girişimci Projesi” hayata geçirildi.
İş kurmak ve işini büyütmek isteyen girişimci kadınlara destek olmak amacıyla başlatılan proje kapsamında; girişimcilik eğitimleri, iş fikri oluşturma, pazarlama desteklerinin yanı sıra mentörlük ve e-ticaret eğitimleri verilecek. Proje için son başvuru tarihi ise 5 Ocak 2024.
KADINLARA MENTÖRLÜK VE PAZARLAMA DESTEĞİ
Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gözde Engür, hayata geçirdikleri proje konusunda bilgi vererek kadınlara çağrıda bulundu. Projesi kazanan kadın girişimciye 20 bin lira para ödülü verileceğini de belirten Engür, “Eğitim sonunda, katılan 100 kadın girişimci kendi aralarında fikirlerini puanlayacak. Kazanan 10 kadın girişimciye 6 aylık mentörlük ve pazarlama desteği sağlayacağız. 14 Ocak’ta kazanan 10 kadın girişimci kendi aralarında girişimcilik fikri yatırıma uygun, sürdürülebilir ve hayata geçirilmeye hazır fikre sahip olanı seçecekler. Kazanan kadın girişimciye ise 20 bin lira destek vereceğiz.” dedi.
Haber: Mihriban Nur Uysun