Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kapıdağ’ın incisi Küçükova çöplüğe döndü

Kapıdağ Yarımadası’nın incisi konumundaki

Kapıdağ Yarımadası’nın incisi konumundaki noktalarından biri olan İlhan ve Doğanlar kırsal mahalleri arasında yer alan Küçükova Koyu’na atılan çöpler, tatilcileri söyletti.

Kapıdağ Yarımadası’nın incisi konumundaki noktalarından biri olan İlhan ve Doğanlar kırsal mahalleri arasında yer alan Küçükova Koyu her yaz tatilcilerin akınına uğramaya devam ediyor. Tatilciler ve hafta sonları piknik yapmak isteyen vatandaşlar tarafından tercih edilen Küçükova Koyu, görüntüsüyle rahatsız etti. Çadırların kurulduğu alanda gelen vatandaşlar tarafından çöp atılması, koyu çöplüğe döndürdü.

“DOĞA HARİKASI BİR ALANI ÇÖPLÜĞE DÖNDÜRDÜLER”

Yüzlerce kişinin piknik, kamp ve denize girmek için tercih ettiği Küçükova Koyu’nda bazı sorumsuz kişiler tarafından çöplerin alana atıldığını söyleyen bir vatandaş, “Her yaz tatil için Küçükova’ya geliyoruz. Uzun süredir karşılaştığımız bir görüntü bu. Buraya gelenler piknik yaptıktan sonra sahilden ayrılırken çöplerini bırakıp gidiyor. Otluk bir alanda olduğu için böcekler ve sinekler artıyor. Çadırın önünde otururken ya da gece uyurken sineklerden uyuyamıyoruz. Doğa harikası bir alanı çöplüğe dönüştürdüler. Yetkilerin bu konuya müdahale etmesini, denetim yapmasını ve vatandaşları da duyarlı olmaya davet ediyorum. Doğayı yangınlardan, çöplerden koruyalım.” dedi.

Haber: Selin Girgin