Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KADIN FUTBOL TURNUVASI, BANDIRMA’DA BİR İLK

Bandırmagücü Spor Kulübü 2023-2024

Bandırmagücü Spor Kulübü 2023-2024 futbol sezonunda TFF Kadınlar 3. Lig’de il ve ilçemizi temsil edecek tek kulüp olarak bir ilki daha gerçekleştirdi.

Ocak ayının ikinci haftasında başlaması planlanan Kadınlar 3.Liginde mücadele edecek olan Bandırmagücü GSK sezon hazırlıkları çerçevesinde ilçemizde bir ilki gerçekleştirerek A takım düzeyinde kadın futbol turnuvası düzenledi.

Bandırmagücü GSK’da büyük emeği olan ve bir dönem genel kaptan olarak görev yapan rahmetli Dursun Özgen anısına düzenlenen ve yoğun ilgi gören turnuvaya Bandırmagücü GSK, Galatasaray, Çanakkale GSİM Spor Kulübü ve Uludağ Spor Kulübü kadın futbol takımları katıldı.

Turnuvayı namağlup şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray Kadın Futbol Takımını ve turnuvaya katılan kadın futbol takımlarına Bandırma’ya kadar gelip gösterdikleri mücadele için teşekkür eden Kulüp Başkanı Cem Gülten “Bu müsabakalar sayesinde takımımızın durumunu görmek ve çalışmalarımızı bu yönde yapmak için bir fırsatımız oldu. Bizim için çok faydalı bir turnuvaydı. 13 Ocak 2024 tarihinde başlayacak ligde başarılı olmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu yolda şehrimizin önemli isimlerinin de desteklerini bekliyoruz.” dedi. Haber Merkezi