Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kabotaj Bayramı’nda Marmara’ya çelenk bırakıldı

1 Temmuz Denizcilik ve

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Bandırma’da resmi törenle kutlandı. Şehitlerin anısına Marmara Denizi’ne çelenk bırakıldı.

Bayram tatili sebebiyle kutlanamayan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, 3 Temmuz Pazartesi günü Bandırma’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Bandırma Bölge Liman Başkanlığı ve Liman Başkanı Kürşat Ayyıldız Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Törene Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, 6’ncı Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Selahattin Akalp, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, Bandırma İlçe Jandarma Komutan Vekili, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Mustafa Sarı, kurum müdürleri ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

BANDIRMA PROTOKOLÜ DENİZE AÇILDI

Törende Bandırma Bölge Liman Başkanlığı Temsilcisi Mustafa Yalçın günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Yalçın, “Bizler de, Atatürk’ün gösterdiği hedef ışığında insanımıza denizi sevdirmeye, denizin güzelliği ve zenginliğini anlatmaya, halkımızı denizle buluşturmaya devam etmek için bütün özverimiz ile çalışacağız.” dedi. Çelebi Limanı’na ait römorkörler ile Bandırma Protokolü denize açıldı. Şehitler ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak üzere Marmara Denizi’ne çelenk bırakıldı.

Haber: M. Nur Uysun / Selin Girgin