Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kabahat” filmi ve yönetmeni Bandırmalılar ile buluştu

Bandırma 2’nci Açık Hava

Bandırma 2’nci Açık Hava Sinema Günleri’nde Kabahat filmi seyirciyle buluştu. Film gösterimi ardından yönetmen Ümran Safter ve yapımcı Suraj Sharma’nın katılımıyla film üzerine söyleşi gerçekleştirildi.

Bandırma Belediyesi’nin düzenlediği Bandırma 2’nci Açık Hava Sinema Günleri devam ediyor. Açık Hava Sinema Günleri’nin üçüncü gününde yönetmenliğini Ümran Safter’in üstlendiği Kabahat filmi seyirciyle buluştu.

General Balcı Çamlığı’nda Bandımalıların ilgiyle izlediği filmin ardından yönetmen Ümran Safter ve yapımcı Suraj Sharma film üzerine söyleşi programı gerçekleştirdi. Filmi izleyen Bandırmalılara filmin ana fikri ve yapım sürecinden bahseden Yönetmen Ümran Safter, “Ben her yıl köyüme gidiyorum. Filmde gördüğünüz ev benim çocukluğumun geçtiği ev. Köyde zaman durmuş gibi böyle bir konunun hale gündemde olduğunu öğrendikten sonra yazmak istedim ve film ortaya çıktı.” dedi.

SİNEMA GÜNLERİ 6 EYLÜL’DE SON BULACAK

Bandırmalıların büyük ilgiyle takip ettiği Bandırma 2’nci Açık Hava Sinema Günleri’nin kalan programında 5 Eylül’de Suna filmi saat 20.00’da izleyici ile buluşacak. Suna filminin yönetmen ve yapımcısı film gösteriminin ardından söyleşi gerçekleştirecek. Etkinliğin son günü olan 6 Eylül’de saat 20.00’da Aşk Mars Ölüm filmi beyaz perdede olacak.

Haber: M. Nur Uysun