Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’den Bandırma basınına ziyaret

İYİ Parti Bandırma İlçe

İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Engin Can ve İlçe Teşkilatı, Güney Marmara Medya Çalışanları Derneği’ni (GÜMAMED) ziyaret etti.
İYİ Parti Bandırma İlçe Teşkilatı yeni İlçe Başkanı Engin Can ile saha çalışmalarına başladı. İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Engin Can, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bandırma Belediye Meclis Üyeleri Aydilek Gönenç ve Müjdat Gündoğdu’dan oluşan İYİ Parti heyeti, Güney Marmara Medya Çalışanları Derneği’ni ziyaret etti.
“BASINIMIZLA BİR ARAYA GELDİK”
Ziyarette 2024 Yerel Seçimleri ve Bandırma’nın sorunları hakkında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Ziyaret hakkında konuşan İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Engin Can, “Bandırma’da 2024 Yerel Seçimleri için süreç başladı. Biz de İYİ Parti Bandırma İlçe Teşkilatı olarak aday adaylarımızın başvurularını aldık. Basınımızla bir araya gelmek amacıyla Güney Marmara Medya Çalışanları Derneği’ni de ziyaret etmek istedik. Hem seçim sürecinin başlaması hem de ilçe başkanı olarak göreve başlamam nedeniyle STK ve derneklerimize ziyaretlerimiz sürüyor.”dedi.
Haber: M. Nur Uysun