Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti yeni yönetimi seçim startını verdi

İYİ Parti Bandırma İlçe

İYİ Parti Bandırma İlçe Teşkilatı, basın toplantısı düzenleyerek yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

Grand Asya Otel’de düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından İYİ Parti Bandırma İlçe yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı. Programa; İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, İYİ Parti Balıkesir İl Teşkilat Başkanı Özgür Çelebi, İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Engin Can ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren İYİ Parti Balıkesir İlçe Başkanı Engin Can, “Üstlendiğim görevin ciddiyetinin ve zorluklarının farkındayım. bu bir bayrak yarışı, benden önceki ilçe başkanımızdan aldığım bayrağı daha ileriye ve daha iyiye taşımak için etimle kemiğimle çalışacağımı belirtmek isterim. Bize oy veren veya vermeyen, ülkemize dair haklı endişeleri bulunan vatandaşlarımıza karşı sorumluluğumuz var. İYİ Parti Türkiye’nin önünü açmak ve Türk Milleti’ni hak ettiği yaşam standartlarına kavuşturmak için kuruldu. Milyonlarca insanımızın her gün daha yoksul, daha umutsuz ve daha depresif şekilde hayatına devam etmesine şahitlik etmek bizlere acı veriyor. Biz İYİ Parti neferleri olarak bunu değiştirmeden, insanlarımızın yüzünü güldürmeden hiçbir yere gitmeyeceğiz. Bunu önümüzde ki yerel seçimlerde de göstereceğiz.” dedi.

“140 MİLYAR DOLAR BORÇLA ALDIKLARI ÜLKEYİ 500 MİLYAR BORCUN EŞİĞİNE GETİRDİLER”

Türkiye’nin ağır bir süreçten geçtiğine dikkat çeken İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, “Bugün bizim için çok kıymetli ve çok özel bir gün. Bandırmamızın yeni teşkilatının başkanı üyeleri ve yeni çalışma arkadaşlarımızla beraber ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Başta Bandırma’ya sonra da Balıkesir’e, bütün bölgemize hayırlar getirmesini, başarı ve bolluk getirmesini temenni ediyorum. Türkiye çok zor bir süreçten geçiyor ve çok ağır travmalarla uğraşıyor. Ancak Türkiye’nin içinde bulunduğu bu ağır travmanın temel müsebbibi 22 yıldır bu ülkeyi yönettiğini iddia eden bu ucube sistemdir. 140 milyar dolar borçla aldıkları ülkeyi 500 milyar dolar borcun eşiğine getirmişlerdir. Elde ne var ne yoksa sattılar. Gelecek garantili projelerle bu ülkenin evlatlarını, çocuklarını ipotek altına almışlardır. Bugün ülke açlığın, sefaletin, yokluğun pençesindedir. Daha dün bir genelge yayınlandı ve bu yayınlanan genelgeyle deprem bölgesinde yaşayan insanlarımızın hastane ücretleri, muayene ücretleri ve ilaç ücretlerini vermesi kararlaştırıldı. Oysa bu ülkede 10 milyondan fazla mülteci ne yazık ki hiçbir para ödemeden, bu ülkenin vergileriyle, insanlarımızın alın teri ve çabalarıyla kurulmuş hizmetlerin hepsini para vermeden alabiliyorlar. Mülteci probleminin bu ülkenin başına bela edildiğini görmemiz lazım.” diye konuştu.

“ÜLKENİN SERMAYESİNİ, SERVETİNİ BİRİLERİ CEBİNE BOCA EDİYOR”

Meclise bir araştırma önergesi sunduğunu kaydeden Çömez, “Geçtiğimiz günlerde bir araştırma önergesi verdik. Önümüzdeki salı günü meclis gündemine gelecek ve ben de grubum adına partim adına bir konuşma yapacağım. Darbe girişiminin olduğu gece elinde uzun namlulu silahlarla bakanlarla boy boy poz veren çetelerin ve daha sonra Ankara’nın karanlık yeraltı dünyasının en önemli gücü haline gelen çetelerin, devlet bankalarından bu milletin alın terinden, yani sizlerin paralarını devlet bankalarından nasıl boca ettiğini açıklayacağız. Halk bankasından 700 milyon, Vakıfbank’tan 600 milyon boca ettiler. Bu millet aç sefil yaşarken, insanlarımız çocuklarını akşam yatağına aç sokarken, pazardan insanlar fileleri boş dönerken, bu ülkede birileri, ülkenin servetini, sermayesini birilerinin cebine boca etmeye devam ediyor. Biz bunlara hayır demek için siyaset yapıyoruz. Bu ülke doğru düzgün yönetilsin istiyoruz. Burada yaşayan herkes eşit ve birinci sınıf vatandaş olsun istiyoruz ve insanlarımız huzur, dostluk, kardeşlik ve barış içerisinde yaşasın istiyoruz. Bunun içinde siyaset yapıyoruz.” diye konuştu.

“İYİ PARTİ BÜYÜYOR VE GELİŞİYOR”

İYİ Parti Balıkesir İl Teşkilat Başkanı Özgür Çelebi de yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bizim mücadelemiz İYİ Parti’yi 25 Ekim 2017’de kurduğumuz zaman başladı. Parti kurma sürecinden önce genel başkanımıza hiçbir yerde salon vermiyorlardı. Çanakkale’de katıldığımız bir teşkilat toplantısında otelde elektrikleri kapatmışlardı, mikrofon vermemişlerdi ve genel başkanımız sandalyenin üzerine çıkıp megafonla konuşma yapmıştı. Parti kurulduktan sonra tekrar gittiğimizde ise en güzel otelde en iyi şekilde ağırlanıp konuşmasını yaptı. Bizler bugün değerli basın mensupları ve teşkilatımızla bir arada manzara eşliğinde kahvaltı yapıyoruz. Demek ki İYİ Parti büyüyor ve gelişiyor. Türkiye’de önemli yerler tutmaya başlıyor. Yeni Yönetim Başkanımızı tebrik ediyorum. Gayet genç, dinamik Bandırma’yı sürükleyecek bir yönetim oluşturmuş.”

Haber: Selin Girgin