Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İş Dünyası’ndan Bandırma’nın il olmasına destek

Bandırma’nın gündemine oturan il

Bandırma’nın gündemine oturan il olma konusu önemli isimlerle Bandırma Ticaret Odası önderliğinde masaya yatırıldı. Bu konuda yapılması gereken çalışmaların tartışıldığı toplantıda Bandırmalı iş insanları Bandırma’nın il olması fikrini destekledi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin yaptığı 100 il, bin ilçe açıklamasının ardından Bandırma da il olmak isteyen ilçelerin arasında ilk sıralara yerleşti. Bandırma Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde Bandırma’nın önemli isimlerinin katıldığı bir toplantı düzenlendi.

Bandırma’nın önemli iş insanlarının da katıldığı toplantıda il olmak için yapılması gereken çalışmalar hakkında konuşuldu. Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren BANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Funda Dedeoğlu, “Bandırma çok büyük bir aile diyoruz. Bandırma çok kıymetli bir aile diyoruz. Çünkü bu aileyi hissediyoruz, yaşıyoruz ve yaşatmaya çalışıyoruz. Bugün burada çok güzel bir topluluk var. En nihayetinde il olma konusuyla birlikte bu aile büyüyecektir. Tekrar birlik beraberlik yolunda el ele olursak Ankara’ya da gideriz, yerel yapılanmada da oluruz. İçimizde eleştirelim ancak lütfen birliğimizi koruyalım.”dedi.

“LİYAKAT DEĞİL SİYASET ÖNEMLİ”

İl olma konusunda liyakatin değil siyasetin önemli olduğunu belirten MÜSİAD Bandırma Şube Başkanı Tolga Tetik, “Bandırma belki liyakat konusunda en iyi ilçelerden birisi. Fakat biz buna değil siyasete bakmak durumundayız. Siyaseten Ankara’da, mecliste Bandırma olarak nasıl bir ağırlık kurabiliriz, bunu tartışmalıyız. Biz MÜSİAD Bandırma olarak geçmiş dönem MÜSİAD Genel Başkanı olan Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ı ziyaret etmeyi planlıyoruz. Bandırma’nın il olması konusunda yapılmış çalışmaları ona sunmak ve hatta milletvekillerimizden de destek almak istiyoruz.”diye konuştu. Bandırma’nın il olma yolunda medyanın desteğine ihtiyaç duyduğunu söyleyen BANGİAD Başkanı Kürşad İpek, önemli bir PR çalışması ile Bandırma’nın marka değerinin artırılması gerektiğinin altını çizdi.

Haber: M. Nur Uysun