Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gürsoy, 50 projeyle yola çıktı

911 Arama ve Kurtarma

911 Arama ve Kurtarma Derneği Başkanı Mustafa Gürsoy, İYİ Parti’den Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı olmak için resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

911 Arama ve Kurtarma Derneği Başkanı Mustafa Gürsoy, İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Engin Can’a belgelerini teslim ederek aday adaylık başvurusunu yaptı. İYİ Parti Bandırma İlçe Binası’nda düzenlediği basın toplantısında konuşan Gürsoy, “Ben bu şehrin çocuğuyum, bu şehirde büyüdüm. Bu şehirde tecrübeler edindim. Gerek kendi özel hayatımda gerek kendi özel işlerimde elde ettiğim tecrübeler, sivil toplum örgütlerinde yapmış olduğum başarılı çalışmalar, sokaklarda yapmış olduğum gözlemler, vatandaşlardan aldığım bilgiler, eksiklikler, ihtiyaçlar gibi aldığım notlar sonucunda Bandırma Belediye Başkanlığına Aday Adayı olmaya karar verdim. Bandırma’yla ilgili 50 tane proje hazırda var. Ben projelerimle karşınızda duruyorum.” dedi.

“BENİM BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIM ÇOK FARKLI”

Bandırma’yı çok büyük bir felaketin beklediğine işaret eden Gürsoy, “Biliyorsunuz ki tecrübeli olduğum alanlardan biri afetlerle mücadele konusu. Bandırma çok büyük stres altında ve kapıda bekleyen çok büyük bir afet var. Birinci önceliğim Bandırma’yı olası afetlere hazırlamak olacak. Hemen çalışmalara başlayacağız. Olası bir yıkımdan sonra kurtarabileceğimiz canların sayısını arttırmak projelerimizden biri olacak. Her zaman Bandırma’nın üstüne daha neler ekleyebiliriz bunları düşünmeliyiz. Benim Belediye Başkanlık anlayışım çok farklı. Bir başkan kamuoyuna, topluma söz veriyorsa bunu yaparız, bakarız dememesi gerekiyor. Ben Bandırmalı vatandaşıma, hemşehrime söz verirsem yerine getirmek için canla başla savaşırım. Yapacağım şeyler kanuna uygun ve şeffaf olacaklar. Halkımızın sesini dinlememiz gerekiyor.” diye konuştu.

BAŞVURULAR 22 ARALIK’A KADAR DEVAM

İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Engin Can, “Partimiz üyesi Mustafa Gürsoy 31 Mart Yerel Seçimleri için Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuru evraklarını partimize teslim etti. Partimize ve Bandırma’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca partimizin Belediye Başkan Aday Adaylığı ve Meclis Üyeliği başvuruları 22 Aralık 2023 Cuma gününe kadar devam edecek.“ dedi.

Haber: Selin Girgin